PicPick, editor de imagini si nu numai, cu interfata asemanatoare cu aplicatia Paint din Windows 7

7

In acest tutorial o sa va prezint un alt inlocuitor pentru aplicatia Paint din Windows 7. Softul pe care l-am prezentat in tutorialul de mai jos se numeste PicPick, este gratuit, are o interfata asemanatoare cu cea a paint-ului din Windows 7 (efectul panglica), si pe langa acest lucru mai are cateva optiuni si functii foarte interesante. Ne perminte sa realizam screenshot-uri, avem la dispozitie o gama variata de instrumente de lucru care sunt foarte usor de folosit si nu necesita cine stie ce cunostiinte avansate pentru a putea fi utilizate. Mai multe nu am ce sa va spun despre aceasta mica aplicatie, doar ca merita sa o aveti in calculator, mai ales daca aveti XP sau Vista si va doriti aplicatia Paint din Windows 7.

Vizionare placuta !

Număr de vizualizări : 2685

Share.

About Author

Mă numesc Dragoş, îmi plac foarte mult calculatoarele şi sunt pasionat de tot ceea ce ţine de IT. Din iulie 2010 sunt colaborator al site-ului PC - Config, site pe care vi-l recomand tuturor cu căldură! Totodată sunt și administratorul blogului 4bestpc.

7 Comments

  1. Bravo Dragos te-ai tinut de cuvant m-ati castigat ca un fan al acestui site .

  2. Salut dragos am o intrebarre in ce format postati tutorialele? pentru ca e o calitate foarte mare!

  3. In final tutorialele au formatul mp4, dar pana sa ajungem la acest format trecem prin multe alte “operatiuni” cu fiecare tutorial in parte, pentru ca apoi sa iasa aceasta calitate HD, proces pe care nu il pot descrie.

  4. Am incercat sa tinem cont de ce ne-ati cerut cand am intrebat cum ar trebui sa arate noul site si de ce sugestii au mai venit pe parcurs. Speram sa va creeze o experienta cat mai placuta.

Leave A Reply