PC-Config

Totul despre PC și mai mult de atât!

PDF XChange Viewer, un program foarte bun pentru deschis fișiere pdf

Salut, în tutorialul de astăzi o să vă prezint un soft de vizualizare a documentelor pdf, numit PDF XChange Viewer. Acest soft este gratuit şi foarte bun în ceea ce face, deoarece consuma foarte puţine resurse, în comparaţie cu Adobe Reader, care ne ocupa mult spaţiu pe disk, deschide destul de greu documentele pdf, şi consumă multe resurse.

Programul are şi o versiune profesională, contra cost, însă pentru vizualizare de pdf nu avem nevoie de ea pentru că este foarte bună şi versiunea gratuită pe care am prezentat-o în tutorialul de mai jos.

Sper să vă placă programul, este foarte interesant după părerea mea, şi o bună alternativă pentru Adobe Reader.

Vizionare plăcută!

11 Comments

 1. Despre Adobe Acrobat Reader cand faceti? Sau despre Abby Fine Reader.

 2. Sooper

 3. Cand faceti un tutorial si despre Adobe Acrobat Reader si Abby Fine Reader? In care sa prezentati exact cum se lucreaza.

 4. Despre abby fine reader exista tutorial. Iar adobe acrobat este un soft comercial care costa enorm! Pt abby fine reader uita-te aici http://www.pc-config.info/abby-fine-reader/

 5. Ce gripat esti !!!! ca un rulment…zii ca nu-i asa.
  Ca de obicei te-ai ocupat de banalitati si de ce era mai important si anume „instrumente” nu.DE CE ZIC ASTA? deoarece aproape toate celelalte softuri de vizualizat pdf au celelalte functii cu exceptia „instrumente” sau daca au ceva sunt foarte sarace.Difereneta intre aceste softuri o face tocmai multitudinea de instrumente ,intr-o varianta free.In alta ordine de idei daca dorim sa beneficiem de si mai multe instrumente,foarte utile,atunci va trebui sa descarcam versiune „pro” careia sa-i atasam licenta.In softul de fata degeaba introducem licenta deoarece nu va face nimic in plus,desi licenta o accepta.
  Pentru cei intersati de un soft profesional de manipulat fisiere PDF, versiune pro este ceeace cauta,dar nu pot spune ca NITRO PDF te-ar dezamagi.
  Este o arta,dar si un har sa poti aprecia valoarea si nonvaloarea.Toate calitatile omului vin cu predilectie de la duhul sfant.Ai contract cu el….ai sanse de reusita in viata,nu ai… dai rateuri.

 6. Am tot respectul pentru realizatorii acestor tutoriale dar consider ca o reluare a prezentarii lui abby finereader,in care sa se ataseze imprimanta si sa se scaneze -recunoasca documente ,ar fi binevenit.Daca s-ar arata si cum am putea face sa determinam softul sa recunoasca literele specifice limbii române (ţ,ş,ă,â,)v-as ramane profund recunoscator.Spun aceasta deoarece desi am experienta cu el nu am reusit acest lucru ,desi stiu ca e posibil.Mentionez ca am instalat in versiunea 8 pach-ul de limba romana,dar degeaba.

 7. Lasa ca cine e interesat poate sa-si bage singur nasu pe acolo, plus ca nu imi place sa ma lungesc cu tutorialu pentru ca vizitatorii nu au rabdare sa se uite la tot, stau in medie cam 5 minute dupa care se plictisesc ca de un film de cinema..

 8. good tutorial

 9. Tu daca esti admin sti si ai posibilitatea sa vezi mult mai multe…chiar statistici.In situatia aceasta,sunt deacord cu tine,si imi cer scuze pentru eventualele neplaceri

 10. dar de foxit reader ce spuneti ?
  este free si merge destul de bine

 11. Asa e. Si softul prezentat merge destul de bine, si in comparatie cu altele are acele instrumente interesante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2020 PC-Config

Theme by Anders NorenUp ↑