PDF XChange Viewer, un vizualizator foarte bun pentru pdf

11

Salut, in tutorialul de astazi o sa va prezint un soft de vizualizare a documentelor pdf, numit PDF XChange Viewer. Acest soft este gratuit si foarte bun in ceea ce face, deoarece consuma foarte putine resurse, in comparatie cu Adobe Reader, care ne ocupa mult spatiu pe disk, deschide destul de greu documentele pdf, si consuma multe resurse.

Programul are si o versiune profesionala, contra cost, insa nu avem nevoie de ea pentru ca este foarte buna si versiunea free pe care am prezentat-o in tutorialul de mai jos.

Sper sa va placa programul, este foarte interesant dupa parerea mea, si o buna alternativa pentru Adobe Reader.

Vizionare placuta !

(video) Număr de vizualizări : 7153

Share.

About Author

Mă numesc Dragoş, îmi plac foarte mult calculatoarele şi sunt pasionat de tot ceea ce ţine de IT. Din iulie 2010 sunt colaborator al site-ului PC - Config, site pe care vi-l recomand tuturor cu căldură! Totodată sunt și administratorul blogului 4bestpc.

11 Comments

 1. Cand faceti un tutorial si despre Adobe Acrobat Reader si Abby Fine Reader? In care sa prezentati exact cum se lucreaza.

 2. Ce gripat esti !!!! ca un rulment…zii ca nu-i asa.
  Ca de obicei te-ai ocupat de banalitati si de ce era mai important si anume “instrumente” nu.DE CE ZIC ASTA? deoarece aproape toate celelalte softuri de vizualizat pdf au celelalte functii cu exceptia “instrumente” sau daca au ceva sunt foarte sarace.Difereneta intre aceste softuri o face tocmai multitudinea de instrumente ,intr-o varianta free.In alta ordine de idei daca dorim sa beneficiem de si mai multe instrumente,foarte utile,atunci va trebui sa descarcam versiune “pro” careia sa-i atasam licenta.In softul de fata degeaba introducem licenta deoarece nu va face nimic in plus,desi licenta o accepta.
  Pentru cei intersati de un soft profesional de manipulat fisiere PDF, versiune pro este ceeace cauta,dar nu pot spune ca NITRO PDF te-ar dezamagi.
  Este o arta,dar si un har sa poti aprecia valoarea si nonvaloarea.Toate calitatile omului vin cu predilectie de la duhul sfant.Ai contract cu el….ai sanse de reusita in viata,nu ai… dai rateuri.

 3. Am tot respectul pentru realizatorii acestor tutoriale dar consider ca o reluare a prezentarii lui abby finereader,in care sa se ataseze imprimanta si sa se scaneze -recunoasca documente ,ar fi binevenit.Daca s-ar arata si cum am putea face sa determinam softul sa recunoasca literele specifice limbii române (ţ,ş,ă,â,)v-as ramane profund recunoscator.Spun aceasta deoarece desi am experienta cu el nu am reusit acest lucru ,desi stiu ca e posibil.Mentionez ca am instalat in versiunea 8 pach-ul de limba romana,dar degeaba.

 4. Lasa ca cine e interesat poate sa-si bage singur nasu pe acolo, plus ca nu imi place sa ma lungesc cu tutorialu pentru ca vizitatorii nu au rabdare sa se uite la tot, stau in medie cam 5 minute dupa care se plictisesc ca de un film de cinema..

 5. Tu daca esti admin sti si ai posibilitatea sa vezi mult mai multe…chiar statistici.In situatia aceasta,sunt deacord cu tine,si imi cer scuze pentru eventualele neplaceri

Leave A Reply