PDF Tools, un program care usureaza lucrul cu fisierele PDF

17

PDF vine de la Protected Document File (sau Portable Document Format cum vreti sa-i spuneti) si reprezinta un tip de fisiere foarte raspandit si folosit datorita sigurantei sporite pe care o ofera.

Poate ati avut nevoie vreodata de un program cu care sa puteti manipula fisierele PDF. Despre un asemenea software o sa vorbim in acest tutorial. O sa vedem cum putem cripta si decripta un fisier PDF, cum putem uni mai multe fisiere in unul singur sau cum putem imparti un fisier in mai multe, cum se poate rearanja un PDF, deasemenea cum putem securiza un PDF cu un watermark si cum se poate crea un PDF dintr-un fisier XML. Toate acestea le putem face cu un singur soft numit PDF Tools, soft pe care il putem folosi gratuit. Ca sa va convingeti va invit sa urmariti urmatoarul tutorial!

sursa imagine thumbnail & preview

Număr de vizualizări : 21347

Share.

About Author

Membru fondator şi administrator al acestui website. Mă numesc Andrei, și sunt din Iași. În 2009 am intrat în lumea internetului cu site-ul PC – Config. Sunt pasionat de computere și tot ce ține de ele. Dacă aveţi nevoie de ajutor sau doriţi un sfat mă puteţi contacta folosind mijloacele afişate pe pagina 'Contact'.

17 Comments

 1. puteti face un tutorial despre cum s epune start menu de windows 7 pe xp.

 2. Ma scuzati dar cred ca ati gresit.PDF inseamna Portable Document Format, nu inseamna Protected Document File.Cautati pe Wikipedia daca credeti ca eu mint.Scrieti in motorul de cautare Google “pdf wikipedia” si cititi acolo.

 3. puteti face un tutorial despre cum se pune start menu de windows 7 pe xp.In trecut ati facut unul de genu cum se pune start menu de windows xp pe windows 7.Acum daca se poate s afaceti un tutorial opus acestuia.Multumesc mult

 4. Cosmin avem tutorial despre ceea ce vrei tu.Scrie in casuta de cautare de la subsolul site-ului din dreapta: Cum transformi windows xp in windows 7

 5. Probabil ai si tu dreptate … insa eu am invatat la scoala la obiectul denumit TIC (tehnologia informatiei si comunicatiilor) ca e protected document file.. Acum nu stiu ce sa cred .. profesoara sau wikipedia.. Oricum poti sa-i zici cum vrei!

 6. PROGRAMUL ESTE OK . SI EXPLICATIA DETALIATA DE ASEMENEA. AM REUSIT APTOAPE TOT CU EL. MAI PUTIN SA PUN O IMAGINE. NU STIU DE CE. IMAGINEA ERA JPEG. POATE TREBUIE UN ANUMIT FORMAT SAU O ANUMITA DIMENSIUNE. IN REST ESTE OK.
  MULTUMESC ANTICIPAT PENTRU UN RASPUNS !!! SUPER !!!

 7. Salut, am 250 de fisiere pdf version 1.3 si vreau sa le schimb versiunea la 1.4 ideal la toate deodata si sa pastrez denumirea originala. Se poate schimba si versiunea de pdf pentru unul sau mai multe fisiere (batch) cu acest program?
  Multumesc

 8. cu ce program se poate modifica continutul unui fisir pdf,sa-l modificam cu Microsoft Office World .

 9. multumesc mult pt tutorial!cautam un program pt unit PDF!cum se pot converti imagini TIFF(o carte scanata in imagini TIFF) in PDF?multumesc anticipat!
  Haide IASUL!

Leave A Reply