Paint Ribbon, sau cum putem folosi aplicatia Paint din Windows 7 in Windows XP sau Vista

8

Salut. În tutorialul video de mai jos o să vedeți cum se folosește aplicația Paint din Windows 7 pe Windows Xp și Windows Vista. Mulți dintre voi vreți Paint-ul din windows 7 în xp și nu știți cum să faceți pentru a-l obține. Este foarte simplu, pentru acest lucru avem nevoie doar de un mic program gratuit numit Paint Ribbon, care este clona Paint-ului din Windows 7 și care vine cu câteva opțiuni în plus. Programul este împachetat într-o arhivă, iar după ce dezarhivam pur și simplu intrăm în folderul rezultat și rulăm aplicația fără a avea nevoie de instalare.

Vizionare plăcută!

Număr de vizualizări : 6387

Share.

About Author

Mă numesc Dragoş, îmi plac foarte mult calculatoarele şi sunt pasionat de tot ceea ce ţine de IT. Din iulie 2010 sunt colaborator al site-ului PC - Config, site pe care vi-l recomand tuturor cu căldură! Totodată sunt și administratorul blogului 4bestpc.

8 Comments

  1. nu mai faceti tutoriale la o asa mica rezolutie.Facetil mai mare,cum era inainte

  2. Le facem la rezolutie mai mica pentru ca altfel tutorialele se incarca mai greu. Si bineinteles mai scurte si la obiect pentru ca lumea nu mai are timp sa se uite la ele.

  3. @cosmin Vrei rezolutie HD? In dreapta jos este un buton pentru donatii. Cati dintre voi l-ati folosit? Va zic eu: NICIUNUL! Ca sa se incarce cat de cat decent tutorialele HD trebuie sa tinem site-ul pe un server foarte performant, ori acel server costa! Asa ca daca vreti calitate, contribuiti cu ceva si apoi cereti!
    Daca macar 10 % din vizitatorii nostri ar dona lunar cate 1 euro atunci am putea tine tutoriale Full HD pe site.

  4. Multumesc Dragos ai dreptate dar am o sugestie ,fa un tutorial despre PicPick e un program asemanator ,e gratuit si are mai mule optiuni.

Leave A Reply