O initiativa interesanta

2

Recent am citit pe blogul GSMRo.ro că Gabriel Ursan vrea să dezvolte o aplicație pentru telefoanele mobile foarte utila șoferilor.

El dorește să creeze o aplicație capabilă să afișeze radarele din țară pe baza informațiilor colectate de la utilizatorii aplicației (așadar împușcă doi iepuri pentru că nu va trebui să alimenteze constant baza de date a aplicației) dar și alte informații utile precum eventualele accidente sau drumurile aglumerate din Romania.


sursă imagine

Tot în această aplicație vrea să integreze 2 module dedicate blogului său, mai exact posibilitatea de a citi ultimele 10 articole precum și posibilitatea de a vizualiza conținutul contului de twitter al blogului (personal nu înțeleg această decizie pentru că nu prea văd o legatură între aceste module și informațiile din trafic; mai bine ar fi două aplicații una pentru trafic și una pentru feed).

Cred că este o inițiativă lăudabilă care dacă se va concretiza va veni în ajutor multor conducători auto. Dacă doriți să afliați mai multe detalii vă invit să citiți articolul acesta.

Număr de vizualizări : 965

Share.

About Author

Membru fondator şi administrator al acestui website. Mă numesc Andrei, și sunt din Iași. În 2009 am intrat în lumea internetului cu site-ul PC – Config. Sunt pasionat de computere și tot ce ține de ele. Dacă aveţi nevoie de ajutor sau doriţi un sfat mă puteţi contacta folosind mijloacele afişate pe pagina 'Contact'.

2 Comments

  1. Multumesc pentru mentiune. La aceeasi concluzie am ajuns si eu. Mai degraba 2 aplicatii separate! Pana la concretizare avem aplicatia Trapster atat pentru Android cat si pentru iOS!

Leave A Reply