Noul Yahoo! Messenger 11 la versiunea Beta

20

In tutorialul video de astazi o sa prezint yahoo messenger 11 beta . Inca de la inceput va zic e o versiune beta si se misca foarte , foarte bine chiar daca e la o versiune de incercare si chiar daca nu-i completa mai trebuie , ia o sa aiba success ca si celelalte versiuni.

Daca aveti probleme , sugesti , tutoriale noi la care sa facem nu ezitati sa ne scrieti un comentariu!

Vizionare placuta!

(video) Număr de vizualizări : 8042

Share.

About Author

Eu ma numesc Stefan. Mie imi plac foarte mult calculatoarele si IT-ul in general, iar in mod special partea bazata pe hardware si software.

20 Comments

  1. Frate eu stiu ca atunci cand te apuci de un tutorial trebuie sa sti si sa explici si sa vorbesti corect gramatical.Mai pe inteles cum zice romanu “Sa moara Gibilan daca am inteles ceva”. Pur si eu nu am inteles mai nimic.Si apropo nu le zice “sonoruri” ci Alerte si Sunete.

  2. si apropo augustin nu te supara dar stefan este inca la inceput plus mie chear imi plac ff mult tutorialele lui felicitari $tefan ca ai ales siteul pc config.info fane bafta incontinoare!!!

  3. Ar mia fi un lucru de adaugat: ca pe Windows 7(banuiesc ca si pe Vista) este activata interfata aero 😉

  4. Salutare,am instalat si eu versiunea 11,pare ok,dar sunetul in timpul convorbirilor se aude foarte infundat in comparatie cu versiunea 10.Interfata aero,arata bine,eu folosesc Windows 7 Ultimate.Multumesc pentru tutorial.

Leave A Reply