NirLauncher – 152 de aplicații portabile, gratuite utile pentru orice user

3

Salut, în tutorialul video de astăzi o să vă prezint programul NirLauncher, o suită de 152 de aplicații gratuite dezvoltate de către cei de la NirSoft. NirLauncher nu necesită instalare, poate fi rulat și de pe stick. Aplicațiile pe care le conține sunt grupate pe categorii, astfel avem utilitare pentru recuperat parole, aplicații pentru monitorizat rețeaua, aplicații Web, video/audio, utilitare pentru internet, desktop, etc. În tutorialul de mai jos am prezentat doar NirLauncher, urmând ca voi să studiați aplicațiile care vă interesează. În dreptul fiecărei aplicații aveți o scurtă descriere din care puteți afla cu ce se ocupă aplicația respectivă, versiunea la care se află aplicația, data la care a fost actualizată și așa mai departe. E bine să avem la îndemână acest pachet cu aplicații, pentru că sunt utile și ușor de folosit. Mai multe detalii găsiți în tutorialul video de mai jos.

NirLauncher poate fi descărcat de AICI.

Vizionare plăcută!

Număr de vizualizări : 2816

Share.

About Author

Mă numesc Dragoş, îmi plac foarte mult calculatoarele şi sunt pasionat de tot ceea ce ţine de IT. Din iulie 2010 sunt colaborator al site-ului PC - Config, site pe care vi-l recomand tuturor cu căldură! Totodată sunt și administratorul blogului 4bestpc.

3 Comments

  1. Multe dintre aplicatiile acestui soft vor fi executate de antivirus , nu ca ar fi virusate , acceseaza citeva zone sensibile in care sunt stocate informatii de care se foloses softurile pentru a afisa informatia respectiva .

    O aprte dintre ele le am culese in citiva ani, dar ca versiune probabila mai veche , aceiasi poveste la detectie.

  2. Tutorialul este complet. Nu era nevoie sa urli la mine cu majuscule. Click AICI ca sa te lamuresti. Daca antivirusul detecteaza NirLauncher ca fiind virusat, sau unele aplicatii sunt rulate de antivirus, atunci e valabil ce a tastat mai sus unchiu` Virus2009
    O zi buna.

  3. Pingback: NirLauncher – 152 de aplicații portabile, gratuite utile pentru orice user - Conexiuni romanesti | Conexiuni romanesti

Leave A Reply