PC-Config

Totul despre PC și mai mult de atât!

NirLauncher – 152 de aplicații portabile, gratuite utile pentru orice user

Salut, în tutorialul video de astăzi o să vă prezint programul NirLauncher, o suită de 152 de aplicații gratuite dezvoltate de către cei de la NirSoft. NirLauncher nu necesită instalare, poate fi rulat și de pe stick. Aplicațiile pe care le conține sunt grupate pe categorii, astfel avem utilitare pentru recuperat parole, aplicații pentru monitorizat rețeaua, aplicații Web, video/audio, utilitare pentru internet, desktop, etc. În tutorialul de mai jos am prezentat doar NirLauncher, urmând ca voi să studiați aplicațiile care vă interesează. În dreptul fiecărei aplicații aveți o scurtă descriere din care puteți afla cu ce se ocupă aplicația respectivă, versiunea la care se află aplicația, data la care a fost actualizată și așa mai departe. E bine să avem la îndemână acest pachet cu aplicații, pentru că sunt utile și ușor de folosit. Mai multe detalii găsiți în tutorialul video de mai jos.

NirLauncher poate fi descărcat de AICI.

Vizionare plăcută!

3 Comments

  1. Multe dintre aplicatiile acestui soft vor fi executate de antivirus , nu ca ar fi virusate , acceseaza citeva zone sensibile in care sunt stocate informatii de care se foloses softurile pentru a afisa informatia respectiva .

    O aprte dintre ele le am culese in citiva ani, dar ca versiune probabila mai veche , aceiasi poveste la detectie.

  2. TUTORIALUL ESTE INCOMPLET SI DUPA DESCRIERE CE FACEM CU APLICATIA CUM O DESCARCAM ?????

  3. Tutorialul este complet. Nu era nevoie sa urli la mine cu majuscule. Click AICI ca sa te lamuresti. Daca antivirusul detecteaza NirLauncher ca fiind virusat, sau unele aplicatii sunt rulate de antivirus, atunci e valabil ce a tastat mai sus unchiu` Virus2009
    O zi buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2019 PC-Config

Theme by Anders NorenUp ↑