Nero Burn Lite 10 – Soft gratuit de inscriptionat CD/DVD

3

Softul Nero nu cred că mai are nevoie de vreo prezentare. Este cel mai cunoscut şi răspândit soft pentru inscripţionarea de discuri optice. Acum noile versiuni de nEro conţin pe landa clasicile funcţii de inscripţionare şi noi facilităţi care din nefericire nu sunt prea exploatate. Aşa încât, de ce să plătim pentru ceva ce nu folosim la maxim.

Dacă sunteţi un utilizator home care are noevoie doar de un modul de Data Burning şi unul de Copy (care poate fi folosit şi pentru crearea CD/DVD-urilor bootabile), atunci ce aveţi nevoie este Nero Burn Lite, versiune oferită GRATUIT de cei de la Nero.

Acesta face şi obiectul tutorialului de astăzi, tutorial în care vă voi prezenta descărcarea, instalarea şi utilizarea lui Nero Burn Lite 10. Vizionare plăcută!

Scopul/rezultatul tutorialului:

Tutorialul a avut ca scop prezentarea unui soft gratuit oferit de compania Nero, care ofere un minim necesar unui utilizator home de PC care vrea să inscripţioneze un CD sua DVD.

Număr de vizualizări : 13195

Share.

About Author

Membru fondator şi administrator al acestui website. Mă numesc Andrei, și sunt din Iași. În 2009 am intrat în lumea internetului cu site-ul PC – Config. Sunt pasionat de computere și tot ce ține de ele. Dacă aveţi nevoie de ajutor sau doriţi un sfat mă puteţi contacta folosind mijloacele afişate pe pagina 'Contact'.

3 Comments

  1. Pingback: Nero Burn Lite 10 – Soft gratuit de inscriptionat CD/DVD | PC – Config | DOWNLOAD FISIERE GRATIS

  2. pune linkuri cu donwload;) sau dai direct …inainte aveai sectiunea donwload disper nul gasesc:| >:P

Leave A Reply