PC-Config

Totul despre PC și mai mult de atât!

Microsoft Fix it – o super unealtă care ne ajută să remediem aproape orice problemă a sistemului de operare Windows 7

Salut, în tutorialul de astăzi o să vorbim despre remedierea problemelor care pot apărea pe sistemul de operare Windows 7. Cu toții ne lovim la un moment dat de anumite probleme care pot fi rezolvate sau nu, în funcție de cât de grave sunt acestea. Se pare că cei de la Microsoft au făcut un lucru foarte bun, prin creearea unei mici unelte numită Microsoft Fix it, care cuprinde o gamă variată de soluții pentru anumite probleme ale sistemului de operare Windows 7. Aplicația este foarte usor de folosit și poate fi rulată și de pe un stick USB pentru calculatoarele care nu au o conexiune la internet și au ca sistem de operare Windows 7. Cei care aveți acces la internet nu trebuie decât să accesați ACEASTĂ pagină a celor de la Microsoft, unde veți întâlni diverse categorii de probleme legate de sistemul de operare și nu numai. Pentru cei care nu cunoașteți sau nu vă descurcați prea bine cu limba engleză, aveți posibilitatea să schimbați interfața acelei pagini web în limba română, după care o să înțelegeți mult mai ușor ce aveți de făcut. Mai multe lucruri nu vă spun despre această unealtă interesantă, vă las pe voi să aflați informații despre ea în tutorialul video de mai jos.

Vizionare placuta!

2 Comments

  1. Deoarece în acest tutorial se prezintă aceste unelte pentru reparat problemele sistemului și nu numai pot spune că am găsit eu o unealtă care pentru un windows xp cât ar fi el de piratat și de infectat de viruși și de urmările nefaste ale acestora îl face cel mai original xp, exact cum la conceput d-nul Bill.Este vorba de RRT Sergiwa Antiviral Toolkit ,dar și de Tweaking.com – Windows Repair 1.7.0,care repară orice probleme ale sistemului.
    Sunt foarte utile și aceste fix-it-uri,eu utilizându-le în special la dezinstalare suitelor office care se știe că refuză să se mai dezinstaleze de bine ce sunt concepute,dar ce v-am prezentat mai sus ….m-au impresionat la maxim.

  2. Da, tocmai am postat si tutorial pentru dezinstalare suitelor Office

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2019 PC-Config

Theme by Anders NorenUp ↑