PC-Config

Totul despre PC și mai mult de atât!

Laptopuri la super-pret!

Recent am văzut în oferta MarketOnline două laptopuri foarte bine dotate din punct de vedere tehnic la un preț foarte bun și m-am gândit să le semnalez pentru cei care sunt în căutarea unor astfel de produse.

Primul este un Acer Aspire 5750G-2434G75Mnkk ce vine dotat cu un procesor Intel Core i5 2430M, 4 Gb memorie RAM, 750 Gb spațiu de stocare pe hard disk și o placă video de la nVidia, mai exact modelul GeForce GT 540M, model ce dispune de 2 Gb memorie video (arhisuficient zic eu). Dacă luăm în considerare și prețul acestui laptop care este de numai 2.099 lei rezultă o afacere foarte bună.

Al doilea model pe care l-am remarcat este un Toshiba Satellite A660-10X, un adevărat desktop replacement ce vine dotat cu un procesor Intel Core i7 720QM, tot 4 Gb memorie RAM, 640 Gb spațu pentru stocare și o placă video dedicată nVidia GeForce GT 330M cu 1Gb memorie video. Acest model de laptop are și sistemul de operare Windows 7 Home Premium preinstalat. Toate aceste caracteristici sunt oferite la un preț de 2.549 lei.

Ambele laptopuri au un display de 15,6 inch ce suportă o rezoluție de 1366 x 768 și o baterie Lithium-Ion de 6 celule. Deasemenea amândouă au unitate optică, conectivitate wireless b/g/n, cameră web, difuzoare stereo încorporate, porturi HDMI, VGA, USB, LAN.

Personal, dacă aș fi în căutarea unui laptop în această perioadă, mi-aș cumpăra primul model întrucât are un design mai placut decât cel de la Toshiba, dispune de o placă video mai puternică și nu are sistem de operare preinstalat, ceea ce se traduce printr-un preț mai mic.

1 Comment

  1. sunt fan acer, primul laptop este super convenabil. are o cofiguratie hardware foarte buna. peste medie. si un pret accesibil. eu rulez un Acer Extensa 5620, sper sa il schimb tot cu un Acer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2020 PC-Config

Theme by Anders NorenUp ↑