PC-Config

Totul despre PC și mai mult de atât !

Laptop Asus X52JE-EX202D – Performanta la un pret acceptabil!

Din ce in ce mai multe persoane migreaza de pe sistemele desktop pe cele laptop sau notebook.

De ce?
In primul rand datorita usurintei in folosire si portabilitatii. La inceput sistemele porbabile erau destul de slab dotate din punct de vedere hardware dar cu timpul acest deficit a fost acoperit cu succes. Astazi putem vorbi de laptopuri care intrec cu usurinta sisteme desktop foarte performante.

Va propun un laptop destul de accesibil ca pret care nu face nici un fel de rabat la performanta. Este vorba de Asus X52JE-EX202D.

Acest laptop produs de ASUS este animat de un procesor Intel Core i3 350 M construit cu ajutorul tehnologiei pe 32 nm care are o frecventa de 2.26 GHz si dispune de un cache de 3072 kb.
Are o baterie Litiu-ion cu 6 celule.
Ecranul de 15.6 inch poate functiona la o rezolutie de 1366 x 768 pixeli adica in format HD si despunde de tehnologia ColorShine specifica ASUS.
Dispune de Gb memorie RAM DDR3 la frectevnta de 1066 MHz.
Hard disk-ul este suficient de incapator avand 500 Gb iar cele 5400 rotatii pe minut va vor asigura o viteza de scriere/citire buna.
Acest laptop este unul multimedia deoarece datorita placii video nVidia GeForce 310 M cu memoria de 1024 Mb (GDDR3) de care dispune, poate reda cu usurinta continut HD. Totodata este ideal si pentru jocuri.
Alte caracteristici ar fi: DVD-RW; wireless 802.11 b/g/n; conexiunea bluetooth; USB 2.0 (3 porturi); RJ-45; HDMI; VGA; iesire microfon si audio; camera web 0.3 Mp; cititor de carduri.
Greutatea acestui laptop este de 2.62 kg iar dimensiunile sunt 380 x 255 x 34.5/35.7 mm.

Va invit sa urmariti si review-ul video al acestui laptop!

(video)

sursa imagine thumbnail & articol & preview

5 Comments

  1. andrei,asta costa scump. ia auzi 2.968.99 ron

  2. Nu cred ca ~3000 Ron e mult pentru un laptop de asemenea caracteristici. O sa prezint si laptopuri mai ieftine si chiar si netbookuri.

  3. Interesant, pentru mine ar fii suficient la categoria jocuri si nu numai, modest este si pretul avand in vedere configuratia dar marca Asus mi-a lasat un gust amar in trecut, as prefera un HP, o zi buna tuturor.

  4. Sa stii ca la netbookuri asus e lider. Iar la laptopuri e destul de buna sa stii 😉

  5. Sunt interesat de achizitionarea unui ultrabook si daca se poate un review pt un model de ulrabook de la acer ar fi perfect, multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

© 2017 PC-Config

Theme by Anders NorenSUS ↑