IDrive – Serviciu de backup online

1

Despre backup am mai vorbit şi cu alte ocazii. Astăzi însă vă voi prezenta o modalitate de backup online. Cu ajutorul IDrive, căci aşa se numeşte acest serviciu, vom putea să ne salvăm datele importante într-un mediu sigur, protejate de parolă.

Acest serviciu oferă iniţial un spaţiu de 2 GB care mai apoi poate şi upgradat gratuit la 12 GB. Anexat serviciului avem posibilitatea de a instala şi un client care ne va facilita transferul printr-o interfaţă prietenoasă şi uşor de folosit. Clientul este disponibil pe sistemele de operare Windows şi MAC. Deasemenea pentru utilizatorii Windows avem la dispoziţie şi un plugin pentru Windows Explorer, plugin care ne va crea un drive asemănător unei partiţii in My Computer.

Cam aşa s-ar rezuma în câteva cuvinte tutorialul acesta. Rămâne să-l urmăriţi pentru a afla mai multe.

(video)

Scopul/rezultatul acestui tutorial:

Scopul acestui tutorial a fost de a aduce în atenţia voastră IDrive, un serviciu gratuit de backup online care merită atenţia noastră.

Număr de vizualizări : 4088

Share.

About Author

Membru fondator şi administrator al acestui website. Mă numesc Andrei, și sunt din Iași. În 2009 am intrat în lumea internetului cu site-ul PC – Config. Sunt pasionat de computere și tot ce ține de ele. Dacă aveţi nevoie de ajutor sau doriţi un sfat mă puteţi contacta folosind mijloacele afişate pe pagina 'Contact'.

1 Comment

Leave A Reply