G.co, linkuri scurte pentru serviciile Google

0

Google se alatura marilor companii precum Twitter sau Amazon prin cumpararea domeniului g.co care va fi folosit pentru a scurta linkurile principalelor servicii Google precum Gmail, Docs sau Pictures. Trebuie spus ca un astfel de domeniu cu costa peste 1.5 milioane de dolari.

Google mai are un serviciu de scurtat linkuri (goo.gl) insa acesta poate fi folosit de oricine doreste sa creeze o comanda rapida catre un site, spre deosebire de g.co care va fi folosit doar pentru serviciile companiei. Asadar cand veti vedea un astfel de link veti putea fi siguri ca duce spre unul din serviciile Google (asa cum scrie si pe pagina principala g.co).

Domeniile .co au aparut in urma cu 10 luni si se adreseaza in special companiilor. Pana in prezent au fost inregistrate peste un milion deomenii cu extensia .co

sursa: TechCrunch

Număr de vizualizări : 3673

Share.

About Author

Membru fondator şi administrator al acestui website. Mă numesc Andrei, și sunt din Iași. În 2009 am intrat în lumea internetului cu site-ul PC – Config. Sunt pasionat de computere și tot ce ține de ele. Dacă aveţi nevoie de ajutor sau doriţi un sfat mă puteţi contacta folosind mijloacele afişate pe pagina 'Contact'.

Leave A Reply