Folosirea webcam-ului pentru spionaj

9

In acest tutorial va voi arata cum puteti folosi web cam-ul ca instrument de spionaj. Cu ajutorul unui program numit PAMO Easy Web Spy Cam va veti putea programa webcamul sa va faca screenshot-uri la intervale de timp pe care le alegeti voi. Acele screenshot-uri vi le va salva intr-un folder sau intr-un server FTP pe care le definiti prealabil utilizarii programului. Sfatul meu este sa nu folositi acest program in scopuri rele, iar daca o faceti este pe raspunderea voastra!

Va invit pe toti sa urmariti acest tutorial, ca si pe celelalte tutoriale de pe site-ul PC Config!

VIZIONARE PLACUTA

Daca aveti nelamuriri, intrebari sau adaugiri referitoare la tutorial va rog sa le postati pe rubrica de comentarii a paginii sau a articolului.

Număr de vizualizări : 17638

Share.

About Author

Membru fondator şi administrator al acestui website. Mă numesc Andrei, și sunt din Iași. În 2009 am intrat în lumea internetului cu site-ul PC – Config. Sunt pasionat de computere și tot ce ține de ele. Dacă aveţi nevoie de ajutor sau doriţi un sfat mă puteţi contacta folosind mijloacele afişate pe pagina 'Contact'.

9 Comments

  1. salut interesant programu da atuncea cind camra fuctioneaza se aprind ledurile si se vede ca este pornta amera din videotutorial nu se deduce ca nu sar vede camerra cind face poze

  2. Fermecatule, nu poti face nimic. Acela e doar un efect al softului de captura. Nici Andrei nu il vede, el apare doar daca selectezi asta din setarile softului de captura si poate fi vazut numai dupa ce ai facut inregistrarea. Daca tot vrei alt aspect pentru mouse, poti adauga un set de cursoare, care vrei tu.

  3. N-ai pt ce. Daca vrei sa adaugi alt cursor si nu sti cum, poti da click AICI , e un tutorial facut de mine pe youtube, mai de mult….Il puteam pune aici pe site dar era ceva banal si…In fine te poti uita daca te intereseaza. Te sfatuiesc sa-l pui full screen ca sa ai calitate HD

  4. Pingback: webcam spy « Эхо блогосферы

Leave A Reply