PC-Config

Totul despre PC și mai mult de atât !

Final Burner, un soft de inscriptionare CD/DVD

Final Burner este un program alternativ pentru Nero, care nu este gratuit, ci costa bani. Acest soft este gratuit si foarte usor de folosit.
Spre deosebire de Nero, Final Burner nu instaleaza si alte aplicatii pe calculatorul nostru, decat ceea ce are nevoie ca sa ne permita inscriptionarea CD- urilor si a DVD- urilor. Vizionare placuta !

(video)

Număr de vizualizări : 5214

5 Comments

  1. Foarte bun tutorial sa sty ca de acum google chrime acum poate city siteul:D

  2. un ceva sa pot bloca usb dar nu din bioos ,regedit sau consola si nici din devive manager . crezi ca poti sa gasesti dar fara un program te rog daca da zimi si mie te rog

  3. Mai scrie odata comentariul ca mare lucru nu am inteles, decat ca sa nu fie din bios, regedit , consola si device manager. Cam ce ar trebui sa fie acel ceva?

  4. salut!vreau sa te intreb imi trebuie alt nero pt ca vreau sa ard o imagine iso si nu pot arde numa la 8x si vreau sa o ard la 4x s-au dvd writeru este problema! ms mult!

  5. Avem pe site tutorial cu Nero si cu alte softuri de inscriptionat cd/dvd. Unul bun si gratuit pe care il recomand e Burn Aware. Daca te intereseaza cauta-le pe site !

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

© 2017 PC-Config

Theme by Anders NorenUp ↑