PC-Config

Totul despre PC și mai mult de atât!

Filemail – transfer de fișiere până la 15 GB

Recent mi-a spus un prieten despre Filemail, un serviciu prin care poți transfera fișiere de mari dimensiuni. Mai exact, poți trimite gratuit până la 15 GB de fișiere sau foldere. Până acum eu foloseam wetransfer, dar acolo poți trimite maxim 2 GB.

Serviciul este disponibil la adresa filemail.com și poate fi utilizat cu ușurință. Trebuie doar să completezi un formular cu adresa de e-mail a destinatarului, adresa ta de e-mail, un câmp de subiect și unul pentru mesaj, în care să scrii pe scurt ce trimiți acolo, ca să știe destinatarul ce primește. După ce selectezi fișierele și apeși trimite, filemail le va încărca automat și le va expedia. Simplu ca bună ziua!

Foarte interesant mi se pare și faptul că poți trimite foldere, nu doar fișiere. Nu am prea întâlnit o astfel de opțiune pe la alții. O bilă albă în plus!

filemail

3 Comments

  1. Multumesc pentru informatie.

  2. Will be gone the way of mega and hundreds of other cloud providers along with our files. What about Binfer? Seems like a safer way to share files. See secure cloudless file sharing

  3. Gasesc doar varianta pro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2020 PC-Config

Theme by Anders NorenUp ↑