PC-Config

Totul despre PC și mai mult de atât !

Explicatii

Dupa ce s-a intamplat in ultimile zile cred ca e o chestiune de bun simnt sa va ofer voua, vizitatorilor cateva explicatii.

Probabil multi dintre voi ati observat saptamana aceasta ca atunci cand ati incercat sa accesati site-ul va aparea o versiune deformata si care avea ca titlu o eroare de tipul: „Nothing found for pc-config.info”. Ei bine, acea eroare a aparut datorita faptului ca am schimbat firma la care este gazduit site-ul si transferul a decurs cu cateva probleme.

Totusi sper sa gasim intelegere la voi si sa urmariti si in viitor cu interes articolele ce vor fi postate pe site-ul PC-Config.

In final as mai adauga faptul ca probabil in viitorul apropiat site-ul va suferi un redesign. Voi ce parere aveti? Este nevoie de o schimbare de aspect sau nu?

8 Comments

 1. da andrei ma speriasem ingrozitor dar dc aty schimbat firma de gazduire?

 2. Parerea mea este ca interfata arata bine si asa 🙂 dar totusi daca vreti sa schimbati interfata din alb cum este acuma,intro culoare mai inchisa spe gri parca ar arata si mai atractiv.
  Parerea mea este una informativa si nu imfluentabila,,,

  Cu tot respectul PC1990!

 3. Cu sau fara redesign,important este ca site-ul sa mearga in continuare.Astept cu nerabdare,urmatoarele tutoruiale.Succes

 4. eu zic ca putine schimbari da da cum a zis comentu de mai sus cel mai important e sa merga in continuare situ cum trebuie si sa fie tutoriale cat mai bune si mai explicative chiar daca unele pot fi mai lungi

 5. Eu zic că ar trebui să schimbi tema.

 6. Da ar trebui sa schimbi tema. Nustiu cv de genu : http://image.shutterstock.com/display_pic_with_logo/357442/357442,1253324395,9/stock-vector-clean-vector-easy-to-edit-web-navigation-templates-with-icons-in-black-blue-and-grey-colors-37303153.jpg |||||| Scz daca nu avem voie sa postam linkuri, nu am stiut. Astea sunt doar butoane. Uitati cum ar fi frumos, albastrul ala pe negru. Adica butoanele Acasa, Algoritm, Design, Games si celelalte de pe bara de sus de sub titlul PC-config sa aibe un albastru mai deschis si cele de deasupra titlului pc-config sa fie albastru mai inchis. Cum este in imaginea de mai sus. Iar fundalul sa fie asa un negru glass, lucios o tenta de sticla.
  Cam astea ar fi ideile mele.

 7. cu sau fara schimbari continuati asa ca este bine.mult noroc

 8. inteligenta conteaza si ce transpuneti voi in aceasta pagina,nu aspectul si culoarea…bafta in continuare..si…tineti-o tot asa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

© 2017 PC-Config

Theme by Anders NorenSUS ↑