PC-Config

Totul despre PC și mai mult de atât!

Download FIFA 2010 demo

Astazi a fost lansat versiunea demo a FIFA 2010. In aceasta versiune vom putea juca meciuri amicale intre urmatoarele echipe: Chelsea, Barcelona, Juventus, Bayern Munich, Marseille si Chicago Fire.

Fata de versiunea demo anterioara, la FIFA 2010 demo vom putea sa salvam golurile sau fazele importante direct din serverele Electonic Arts (firma care produce jocul).

DOWNLOAD

Astazi a aparut versiunea demo urmand ca pe 2 octombrie sa fie lansata versiunea full a FIFA 2010.

IMPRESII

La prima vedere pare cidat faptul ca kitul are 2.2 GB dar nu este deloc asa, deoarece sub cei 2.2 GB se ascunde o grafica de invidiat. Instalarea nu ridica mari dificultati

S-a mai lucrat la fetele jucatorilor astfel incat sa nu mai aiba acei ochi involburati ca la broaste. Un alt lucru extrem de bun este controlul mingii ireprosabil, usurinta driblingurilor, prcizia paselor sunt de asemenea mari plusuri ale FIFA 2010.

Un alt lucru nou este ca te lasa sa joci un meci intreg iae daca se termina egal poti juca si prelungiri urmate de penalty-uri.

Un minus micut ar fi acela ca suturile se se dau mai greu decat la 2009 adica acea bara de progres se incarca mai greu. Dar nu e mare problema.

Per toatal FIFA 2010 arata foarte bine, deci se anunta ceva spectaculos pe 2 octombrie cand apare FIFA 2010 Full.

Va astept cu comentarii si impresiile voastre legat de FIFA 2010!

2 Comments

  1. Mie imi merge si pe nvdia gt6600,2GHz.ram 1GB,reactioneaza cu 30 fps la higu qualiti,deci sia reparat fifa greseala cu 2012 cum a facut microsoft cu windows 7!!!!!!!!

  2. Ma care 2012 suntem abia in 2009!! Si mie imi merge cu o placa mai slaba de atat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2019 PC-Config

Theme by Anders NorenUp ↑