Dezinstalarea aplicațiilor preinstalate în Android

2

Vă salut! Eu sunt Florin (alias FaraVirusi pe rubrica de comentarii) şi în tutorialul acesta o să vorbesc despre dezinstalarea aplicaţiilor standard din Android. Majoritatea avem un telefon cu Android pe care instalăm diverse aplicaţii. Toate bune şi frumoase dar ce facem atunci când nu putem dezinstala aplicaţiile care au venit preintalate în telefon? Răspunsul este simplu: folosim aplicaţia root uninstall (trebuie să avem telefonul rootat pentru a o putea rula).

Ca o paranteza, in Play Sotre sunt o mulţime de aplicaţii periculoase care nu fac decât rău smartphone-ului nostru, deci trebuie să fim atenţi la ce aplicaţii instalăm. Înainte de a instala o aplicaţie ar fi recomandat să aruncăm o privire la numărul de downloaduri şi la ce permisiuni ne cere aplicaţia respectivă. Dacă observăm ceva dubios ar fi bine să citim comentariile. Deasemenea ar fi recomandat să trimitem feedback în cazul în care aplicaţia ne dă anumite erori sau crash-uri pentru că că developerul acelei aplicaţii să o îmbunătăţească. Doar aşa o să avem un Play Store mai curat, mai aerisit şi mai bine optimizat pentru smartphone-urile noastre Android.

Acum vă invit să vizionaţi tutorialul video şi aştept comentariile voastre!

Număr de vizualizări : 6661

Share.

About Author

Membru fondator şi administrator al acestui website. Mă numesc Andrei, și sunt din Iași. În 2009 am intrat în lumea internetului cu site-ul PC – Config. Sunt pasionat de computere și tot ce ține de ele. Dacă aveţi nevoie de ajutor sau doriţi un sfat mă puteţi contacta folosind mijloacele afişate pe pagina 'Contact'.

2 Comments

  1. FELICITĂRI ai debutat cu dreptul cu un tutorial instructiv.Văd că ai trecut la win8.L-am avut și eu în test dar m-am lăsat păgubaș deoarece nu-i găsesc butonul de oprire.Când dădeam de el …..la următoarea pornire uitam unde este ascuns,așa că doar pentru o interfață ribon chiar nu m-a impresionat,și deci am renunțat la el pentru altceva mai ”prietenos”

Leave A Reply