PC-Config

Totul despre PC și mai mult de atât!

Dezinstalarea aplicațiilor preinstalate în Android

Vă salut! Eu sunt Florin (alias FaraVirusi pe rubrica de comentarii) şi în tutorialul acesta o să vorbesc despre dezinstalarea aplicaţiilor standard din Android. Majoritatea avem un telefon cu Android pe care instalăm diverse aplicaţii. Toate bune şi frumoase dar ce facem atunci când nu putem dezinstala aplicaţiile care au venit preintalate în telefon? Răspunsul este simplu: folosim aplicaţia root uninstall (trebuie să avem telefonul rootat pentru a o putea rula).

Ca o paranteza, in Play Sotre sunt o mulţime de aplicaţii periculoase care nu fac decât rău smartphone-ului nostru, deci trebuie să fim atenţi la ce aplicaţii instalăm. Înainte de a instala o aplicaţie ar fi recomandat să aruncăm o privire la numărul de downloaduri şi la ce permisiuni ne cere aplicaţia respectivă. Dacă observăm ceva dubios ar fi bine să citim comentariile. Deasemenea ar fi recomandat să trimitem feedback în cazul în care aplicaţia ne dă anumite erori sau crash-uri pentru că că developerul acelei aplicaţii să o îmbunătăţească. Doar aşa o să avem un Play Store mai curat, mai aerisit şi mai bine optimizat pentru smartphone-urile noastre Android.

Acum vă invit să vizionaţi tutorialul video şi aştept comentariile voastre!

2 Comments

  1. FELICITĂRI ai debutat cu dreptul cu un tutorial instructiv.Văd că ai trecut la win8.L-am avut și eu în test dar m-am lăsat păgubaș deoarece nu-i găsesc butonul de oprire.Când dădeam de el …..la următoarea pornire uitam unde este ascuns,așa că doar pentru o interfață ribon chiar nu m-a impresionat,și deci am renunțat la el pentru altceva mai ”prietenos”

  2. Preda Cornel Ioan

    12 aprilie 2015 at 22:59

    Sarbatori fericite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2020 PC-Config

Theme by Anders NorenUp ↑