Despre noi

PC – Config este un portal IT care este descris cel mai bine de sloganul: Totul despre PC si mai mult de atat!. Portalul a fost lansat in luna aprilie 2009 si de atunci pana in prezent isi propune sa indeplineasca mai multe functii.

Prima si cea mai importanta este cea de informare a vizitatorilor cu privire la dinamica sferei de IT, functie indeplinita de numeroasele articole, recenzii si tutoriale despre noutatile hardware si noile softuri aparute.

O alta functie este cea de sprijin pentru utilizatorii nefamiliarizati cu lumea calculatoarelor. Acestia vor gasi cu siguranta de folos toate tutorialele pe care noi le postam in mod constant.

Chiar si cei mai abili in manuirea PC-ului sunt bineveniti pe site. Ei se pot delecta cu articolele si tutorialele care au un grad de dificultate sporit cum ar fi cele referitoare la limbajele de programare, editare grafica si web design.

Echipa actuala:

Andrei Grosu – membru fondator si administrator al acestui website.

email: pc.config@yahoo.com | blog: http://andrei.ro.im | twitter: @AndreiGrosu

Dragos Moldovan – autor de tutoriale si moderator

Blog: http://4bestpc.wordpress.com/

Fosti membri:

Stefan Stoica – autor si editor

Bogdan Dorneanu – contributor

Mihai Stefano – contributor

Daca doriti sa deveniti membri in echipa PC – Config, puteti sa ne contactati. De asemenea daca doriti sa sustineti proiectul puteti face donatii folosind butonul din sidebar sau puteti publica pe siteul dumneavoastra unul din bannerele disponibile pe pagina parteneri.

Număr de vizualizări : 16684