Cutiuta cu surprize de la WorldIT.info

6

Acest articol este dedicat unei “nascociri” a celor de la WorldIT.info si mai ales a lui Avădănei Andrei. Ei au creat un plugin pentru platforma WordPress cu ajutorul caruia putem face schimb de “informatii” intre doua bloguri/siteuri. Acest plugin se foloseste de fluxul de date RSS pentru a afisa pe un site continutul de pe celalalt si invers, totul stilizat intr-o casuta atragatoare pe care o putem pune fara probleme in sidebar.


WIT RSS Box - creaza parteneriate bazate pe fluxul RSS

Dupa cum ne zic “mesterii” World IT acest plugin poate administra o infinitate de fluxuri RSS si pe deasupra ne mai permite sa le si customizam.
Personal apreciez pluginurile World IT. Sunt foarte bine facute si se preteaza excelent cu nevoile userilor. PC – Config mai foloseste o “inventie” a World IT si anume acea casuta de socializare din sidebar care inglobeaza intr-un spatiu relativ restrans un numar mare de posibilitati de abonare si urmarire a PC – Config prin intermediul e-mailului si a retelelor de socializare.
Bravo baitei! Faceti o treaba minunata! PC – Config va sunstine!

Număr de vizualizări : 5260

Share.

About Author

Membru fondator şi administrator al acestui website. Mă numesc Andrei, și sunt din Iași. În 2009 am intrat în lumea internetului cu site-ul PC – Config. Sunt pasionat de computere și tot ce ține de ele. Dacă aveţi nevoie de ajutor sau doriţi un sfat mă puteţi contacta folosind mijloacele afişate pe pagina 'Contact'.

6 Comments

  1. Multumim mult pentru cuvintele frumoase.

    Ma bucur ca va sunt de ajutor aceste mici aplicatii!! 😀

    Astept orice sfaturi/critici si orice injuraturi,aici,pe wit sau oriunde .Singurul lucru este sa fie argumentat si sa fie constructiv. 😀

    Mersi inca o data!

  2. Pingback: Pluginuri Wordpress pe care le folosesc | Blogul lui Andrei

Leave A Reply