PC-Config

Totul despre PC și mai mult de atât!

Customizarea browserului Mozilla Firefox

Mozill Firefox al doilea browser web ca număr de utilizatori, după Google Chrome. Firefox este folosit de aproximativ 28.9 % din utilizatorii de internet la nivel global.

Mozilla Firefox este un browser pe care utilizatorii îl pot personaliza exact așa cum își doresc. Se pot adăuga foarte multe extensii create de dezvoltatori independenți. Numărul de add-on-uri la momentul actual depășește cifra de 8.000.

În tutorialul de astăzi îți propun să modificăm puțin browserul Mozilla Firefox. O să punem o temă nouă, vom muta săgețile pentru înainte și înapoi, vom pune și o imagine la pagina de start google și tot așa… Vom face un browser personalizat care să ne reprezinte șicare să aducă o doză de autenticitate pentru calculatorul nostru.

Vizionare plăcută!

5 Comments

  1. bravo Andrei , la cat mai multe tutoriale cu si despre browsere , opera si mozilla daca se poate , add-onuri noi , chestii interesante ….

  2. O sa mai fac in curand.

  3. Sincer, invata sa faci un tutorial, asta e o bataie de joc , se pare ca nici in IT nu esti cine stie ce. Dragos e peste tine de 100 de ori.

  4. Sa nu fim rai. El e deabea la inceput, pe parcurs o sa mai creasca.

  5. stii dc nu merge cs-ul cu coduri pe windows 7???
    k imi apare eroare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2020 PC-Config

Theme by Anders NorenUp ↑