PC-Config

Totul despre PC și mai mult de atât!

Cum transformăm un folder într-o partiție?

În acest tutorial vă voi arăta un mic truc cu ajutorul căruia putem face dintr-un folder o veritabilă partiție fără a fi nevoie să intrăm în setările partițiilor sau să fie nevoie de formatare.

Acest lucru este posibil cu ajutorul programului Visual Subst. Partiției nou create îi vom putea da ce denumire dorim și îi putem aloca o literă din cele disponibile. Toate aceste operațiuni vor fi salvate de către program într-un fișier cu extensia .ini iar la un eventual restart sau o reinstalare de windows putem redeschide programul și putem importa vechile setări printr-un singur click.

Vă invit să urmăriți acest tutorial. Vizionare plăcută!

7 Comments

  1. Interesant tutorial! Felicitari! Tine-o tot asa!

  2. Daca sterg folderul se sterge si partitia ?

  3. Da, se sterge si partitia. S-a spus in tutorial ca este sincronizare, prin urmare daca modifici ceva la folder, se aplica automat si la partitie. Daca stergi folderul pe care l-ai facut partitie, va trebui sa stergi pe urma si acea partitie, exact cum s-a aratat in tutorial. Intri in Visual Subst, pe urma selectezi partitia pe care vrei sa o stergi si dai pe acel X rosu.

  4. Categoric!

  5. Nu inteleg la ce ma ajuta ! Pot sa intru direct in folder daca vreau sa am acces la fisierele de acolo !

  6. da faend ar partitia asta o voia avea si cand schimb windowsu?

  7. Nu o vei avea deoarece acel folder a fost transformat in partitie cu ajutorul softului prezentat in tutorial. Daca tu reinstalezi windowsul, acel soft nu o sa ramana instalat pe windowsul cel nou si prin urmare partitia respectiva nu o sa ramana deoarece a fost creeata prin intermediul acelui soft.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2020 PC-Config

Theme by Anders NorenUp ↑