PC-Config

Totul despre PC și mai mult de atât!

Cum setăm în detaliu transparența din interfața Aero pe Windows 7

Salut, în tutorialul video de astăzi o să învățăm cum să facem o setare mai amănunțită pentru interfața Aero din Windows 7. Pentru acest lucru vom folosi o aplicație gratuită, portabilă numită Aero Tuner. Această aplicație ne permite să schimbăm anumiți parametrii din interfața Aero, cum ar fi culoarea principală, culoarea de strălucire pentru ferestre și taskbar, ne permite să setăm culorile după preferințe, efectul de strălucire, efectul de blur, etc. Dacă nu doriți să folosiți interfața aero, aplicația Aero Tuner vă permite să schimbați culorile și parametrii enumerați mai sus și pentru tema Windows 7  Basic care nu are transparență, lucru pe care înainte nu îl puteam face.

Aplicația poate fi descărcată  de AICI.

Vizionare plăcută!

5 Comments

  1. Aceasta aplicatie are un mare bag, si anume ca dupa un restart setarile pe care le-am facut nu mai raman salvate. Era o aplicatie utila daca daca setarileaplicate de noi, erau valabile si dupa un restart.
    Sa pasteti fericiti.

  2. Multumim de urare. Cu privire la aplicatia AeroTuner, te asigur eu ca nu are nici un mare bug. Nu ti-au ramas setarile dupa restart pentru ca nu ai apasat pe Save (Write Changes to Registry), dupa ce ai facut modificarile.

  3. Super aplicația! O folosesc de foarte mult timp pentru a scoate reflexiile la ferestre(Aero Stripes), pur și simplu nu le suport.

  4. Inseamna ca poti sa confirmi cele spuse de mine, si anume ca nu are nici un bug

  5. Da, trebuie doar salvate modificările!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2019 PC-Config

Theme by Anders NorenUp ↑