Cum setăm în detaliu transparența din interfața Aero pe Windows 7

5

Salut, în tutorialul video de astăzi o să învățăm cum să facem o setare mai amănunțită pentru interfața Aero din Windows 7. Pentru acest lucru vom folosi o aplicație gratuită, portabilă numită Aero Tuner. Această aplicație ne permite să schimbăm anumiți parametrii din interfața Aero, cum ar fi culoarea principală, culoarea de strălucire pentru ferestre și taskbar, ne permite să setăm culorile după preferințe, efectul de strălucire, efectul de blur, etc. Dacă nu doriți să folosiți interfața aero, aplicația Aero Tuner vă permite să schimbați culorile și parametrii enumerați mai sus și pentru tema Windows 7  Basic care nu are transparență, lucru pe care înainte nu îl puteam face.

Aplicația poate fi descărcată  de AICI.

Vizionare plăcută!

Număr de vizualizări : 1699

Share.

About Author

Mă numesc Dragoş, îmi plac foarte mult calculatoarele şi sunt pasionat de tot ceea ce ţine de IT. Din iulie 2010 sunt colaborator al site-ului PC - Config, site pe care vi-l recomand tuturor cu căldură! Totodată sunt și administratorul blogului 4bestpc.

5 Comments

  1. FaraVirusi on

    Aceasta aplicatie are un mare bag, si anume ca dupa un restart setarile pe care le-am facut nu mai raman salvate. Era o aplicatie utila daca daca setarileaplicate de noi, erau valabile si dupa un restart.
    Sa pasteti fericiti.

  2. Multumim de urare. Cu privire la aplicatia AeroTuner, te asigur eu ca nu are nici un mare bug. Nu ti-au ramas setarile dupa restart pentru ca nu ai apasat pe Save (Write Changes to Registry), dupa ce ai facut modificarile.

  3. Super aplicația! O folosesc de foarte mult timp pentru a scoate reflexiile la ferestre(Aero Stripes), pur și simplu nu le suport.

Leave A Reply