PC-Config

Totul despre PC și mai mult de atât!

Cum se poate crea un website folosind sistemul uCoz?

uCoz este un creator de website-uri gratuit care a apărut cu mulţi ani în urmă şi care şi-a câştigat un renume mai ales în .com

Totuşi cu puţin timp în urmă s-a lansat versiunea în limba romană a acestei unelte pentru creat site-uri, ocazie cu care a stârnit un interes mai mare şi pentru online-ul românesc. Testând şi eu serviciul l-am găsit ca fiind foarte util mai ales celor care nu au cunoştinţe de programare şi care doresc totuşi să-şi facă propriul blog sau site (întrucât permite publicarea de conţinut foarte rapid, dispune de foarte multe template-uri uşor de modificat) dar şi celor familiarizaţi cu limbajele de programare (deoarece permite folosirea bazelor de date mysql, a limbajului php, a codului API și de asemenea se pot adăuga domenii proprii).

Vă invit să vizionaţi modul simplu în care am creat un website în mai puţin de 10 minute.

Comparativ cu blogger (de exemplu) uCoz are avantajul că poate fi folosit nu doar pentru a crea bloguri ci şi pentru site-uri, directoare, forum-uri şi chiar magazine online. De asemenea uCoz câştiga şi la capitolul design întrucât dispune de un număr mai mare de teme aplicabile.

În concluzie recomand uCoz în special utilizatorilor fără experienţă dar şi celor care doresc o alternativă. Totuşi decizia finală vă aparţine.

2 Comments

  1. Mi-ai luato inainte :)) Si eu vroiam sa fac un tutorial asemanator. Am sa postez direct acest tutorial + sursa bine-nteles daca nu te superi :)

  2. E ok ;)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2019 PC-Config

Theme by Anders NorenUp ↑