Mar
10
2010

Cum se descarca fisiere de pe torrent

Tot mai multi oameni ma intreaba cum se poate descarca de pe torrent. Azi am sa va prezint modalitatea cea mai simpla de a descarca un fisier de pe torrent. Pentru asta avem nevoie de un program care o sa fie clientul de torrent si de un tracker (echivalentul unui hub). Dar mai bine va las sa urmariti tutorialul pentru a intelege despre ce vorbesc. Vizionare placuta!

Număr de vizualizări : 8678

Related Posts

Despre autor: Andrei Grosu

Membru fondator şi administrator al acestui website. Mă numesc Andrei, și sunt din Iași. În 2009 am intrat în lumea internetului cu site-ul PC – Config. Sunt pasionat de computere și tot ce ține de ele. Dacă aveţi nevoie de ajutor sau doriţi un sfat mă puteţi contacta folosind mijloacele afişate pe pagina 'Contact'.

13 Responses to “Cum se descarca fisiere de pe torrent”

Pages: [1] 2 » Show All

 1. 1
  raul Says:

  salut!de ceva timp sunt un client fidel al tutorialelor voastre si chiar am avut de invatat multe lucruri de care nu stiam.interesant si tutorialul cu torrente si v-as ruga,dc se poate,sa faceti un top cu cele mai bune programe de descarcat fisierele torrent sau care este cel mai bun dintre ele.multumesc.

 2. 2
  Admin Andrei Says:

  Eu personal recomand utorrent. E cel mai lite si nu e greu de folosit pentru nimeni. Ar mai fi BitComet dar e unpic mai greoi si ar mai fi Vuze Azureus dar acela e extrem de complex si nu cred ca multi utilizatori s-ar descurca sa-l foloseasca

 3. 3
  claudiusss Says:

  si ar mai fi bittorrent,e ok,merge bine

 4. 4
  Admin Andrei Says:

  De acord cu tine 😉 L-am uitat… se mai intampla!

 5. 5
  claudiusss Says:

  nu-i nici o problema,oricum nu este asa cunoscut ca utorrent-ul,dar mie mi-a placut mai mult..

 6. 6
  IDKROSS24 Says:

  FACETI O TREABA FOARTA BUNA AM AFLAT DE LA UN PRIETEN DE VOI….AM SI YO O INTREBARE VREAU SA IMI IAU SPATIU DE GAZDUIRE DE LA GHESI IN ACEL PACHET SPUNE CA AM 1 DOMENIU GRATUIT.INTREBAREA E TREBUIE SA MAI CUMPAR SI UN DOMENIU?

 7. 7
  Admin Andrei Says:

  Bineinteles ca nu! Daca acel pachet contine si un domeniu inseamna ca o sa-ti dea spatiu de gazduire + un domeniu pe care il alegi tu!

 8. 8
  IDKROSS24 Says:

  PUN INTREBAREA DEOARECECAND AM VRUT SA ACHIZITIONEZ PACHETUL MA PUS SA INSCRIU UN DOMENIU

 9. 9
  IDKROSS24 Says:

  SCZ NAM VAZUT RASPUNSUL DECAT ACUM

 10. 10
  Admin Andrei Says:

  Poi banuiesc ca te-a pus sa-ti alegi domeniul. In orice caz poti sa-i contactezi prin e-mail pe cei de la Ghesi si sa iti dea ei absolut toate detaliile 😉

Pages: [1] 2 » Show All

Leave a Reply

Donează!

construimcatedrala.ro

Power laptop

Stați la curent cu PC – Config

Arhivă

Statistici