PC-Config

Totul despre PC și mai mult de atât!

Cum se crează formulare și chestionare online cu Google Forms?

Am vorbit în tutorialele anterioare despre cum se face un cont google și despre cum putem crea un document a care să lucreze mai mulți oameni în același timp.

Astăzi vă propun un alt serviciu oferit de Google. Se numește Google Forms și ne ajută să creem chestionare, formulare și teste online.

Pentru a-l accesa avem nevoie de un cont google. După ce ne conectăm putem crea un formular pe care mai apoi îl putem edita în ce fel dorim noi. Sunt disponibile mai multe tipuri de întrebări și putem inclusiv să permitem încărcarea de atașamente în formular.

De asemenea putem seta o dată de expirare și putem vizualiza statistici generate automat pe baza răspunsurilor primite.

Haideți să vedem mai în detaliu ce funcționalități oferă acest serviciu.

4 Comments

  1. Multumesc! Mi-a fost de mare ajutor tutorialul tau pentru a crea un chestionar cu Google Forms! :)

  2. Bună seara. Aș avea o întrebare, daca se poate să îmi răspundeți. De exemplu, cum fac într-un formular, când creez un crestionar, având o întrebare cu DA sau NU, unei persoane care răspunde cu NU, să o trimită apoi la intrebarile care sunt necesare pentru raspunsul acesta, iar cea care raspunde cu DA, sa continue in ordine normală completare chestionarului. Mulțumesc!

  3. Mulțumesc pentru ajutor!

  4. Bună seara. Chestionarele au fost completatate cu pixul și as dori sa le introduc doar pentru a mi se realiza tabelul în execel. Se poate face în Google forms? Adică sa introduc eu răspunsurile la fiecare întrebare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2020 PC-Config

Theme by Anders NorenUp ↑