PC-Config

Totul despre PC și mai mult de atât !

Cum scapam de eroarea din windows 7 , Vista si XP care ne face dekstop – ul negru

Salut prieteni, in acest tutorial am sa va prezint un soft cu ajutorul caruia putem elimina o eroare grava produsa de Microsoft prin trimiterea unui patch de securitate in calculatorul nostru. Aceasta eroare ne face ecranul negru, in unele cazuri ramane doar My Computer si Explorer. Eroarea se mai numeste „ecranul negru al mortii”, chiar daca suna straniu asa este deoarece face ca tot calculatorul sa se dea peste cap si nimic nu mai functioneaza bine. Poate multi dintre voi va panicati nestiind cum sa procedati. Softul prezentat de mine in tutorial va ajuta sa scapati de eroare si sa va recuperati desktop – ul asa cum era. Eu va recomand sa descarcati acest soft chiar daca nu ati intampinat inca aceasta problema deoarece atunci cand va aparea in pc – ul vostru este posibil cum am spus si mai sus sa nu mai aveti acces decat la My Computer si fereastra Explorer, de aceea va sfatuiesc sa procedati in acest fel pentru a putea ajunge la program daca aveti acces la Computer, si opriti Windows Update pentru ca asa nu veti mai primi actualizarile. In caz contrar va trebui sa cautati o metoda de a intra pe internet si sa descarcati programul. Acuma ramane la alegerea voastra cum veti proceda, eu doar v-am dat un sfat.

Va invit sa urmariti tutorialul pentru ca este foarte folositor!

(video)

Număr de vizualizări : 22394

4 Comments

  1. super tutorial mersi mult

  2. Mersi, te mai asteptam

  3. Sal, am si eu o problema la pc, cand intru intr-un game, joc cateva min. dupa care desktop-ul se inchide automat, parca ar intra in standbay, pur si simplu nimic nu mai functioneaza (tastatura, mouse-ul ) , in schimb unitatea centrala functioneaza, m-am interesat si pe internet si am citit mai multe opinii ( cum ca ar fii de la placa video, procesor sau sursa( incalzindu-se prea tare ) , vreau sa stiu si parerea ta, multumesc.

  4. Sal, am o intrebare de ce ecranul monitorului se face negru si se blocheaza calculatorul,mouse, tastatura etc. in timp ce joc cu joc ???!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

© 2017 PC-Config

Theme by Anders NorenUp ↑