PC-Config

Totul despre PC și mai mult de atât!

Cum scăpăm de eroarea din windows 7, Vista și XP care ne face desktop-ul negru?

Salut prieteni, în acest tutorial am să vă prezint un soft cu ajutorul căruia putem elimina o eroare gravă produsă de Microsoft prin trimiterea unui patch de securitate în calculatorul nostru. Aceasta eroare ne face ecranul negru, sau în cel mai bun caz rămânem doar cu My Computer și Explorer.

Eroarea se mai numește „ecranul negru al morții”, chiar dacă suna straniu asa este deoarece face ca tot calculatorul să se dea peste cap și nimic nu mai funcționează bine. Poate mulți dintre voi vă panicați neștiind cum să procedați. Softul prezentat de mine în tutorial vă ajută să scăpați de eroare și să vă recuperați desktop-ul așa cum era. Eu vă recomand să descărcați acest soft chiar dacă nu ați întâmpinat încă această problemă deoarece atunci când va apărea în pc-ul vostru este posibil cum am spus și mai sus să nu mai aveți acces decât la My Computer și fereastra Explorer.

Va invit să urmăriți tutorialul!

4 Comments

  1. super tutorial mersi mult

  2. Mersi, te mai asteptam

  3. Sal, am si eu o problema la pc, cand intru intr-un game, joc cateva min. dupa care desktop-ul se inchide automat, parca ar intra in standbay, pur si simplu nimic nu mai functioneaza (tastatura, mouse-ul ) , in schimb unitatea centrala functioneaza, m-am interesat si pe internet si am citit mai multe opinii ( cum ca ar fii de la placa video, procesor sau sursa( incalzindu-se prea tare ) , vreau sa stiu si parerea ta, multumesc.

  4. Sal, am o intrebare de ce ecranul monitorului se face negru si se blocheaza calculatorul,mouse, tastatura etc. in timp ce joc cu joc ???!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2020 PC-Config

Theme by Anders NorenUp ↑