PC-Config

Totul despre PC și mai mult de atât!

Cum putem vedea prezentări PowerPoint, fără a avea instalată în PC suita Office

Mulţi dintre noi, din oarecare motive nu avem Microsoft Office instalat pe calculator. Ştim că suita Office cuprinde şi Microsoft PowerPoint, un instrument de birou care ne permite să facem prezentări. Ei bine, în tutorialul de astăzi o să vă prezint un mic program numit Microsoft PowerPoint Viewer care ne permite să vizualizăm prezentările făcute în PowerPoint, fără să avem instalată în calculator suita Office.

5 Comments

  1. eu nu am in pc suita office.Si as vrea sa o am pentru a realiza prezentari power point deoarece imi trebuiesc la scoala.Si nu stiu de unde as putea lua acest microsoft ofiice power point.Daca se poate va rog sa imi dati si mie un link de download sau de ce nu si un tutorial ar fi bun pe tema asta

  2. Mircea, Suita Office nu este gratuita. Ea trebuie cumparata. Dar daca vrei totusi sa incerci suita office, o poti descarca pentru o perioada de 60 de zile, daca nu ma insel (trial) in care sa o incerci, iar pe urma daca iti place o poti cumpara. Cat despre Power Point, avem deja un tutorial facut de Andrei in care a prezentat programul. Daca citeai textul de deasupra tutorialului vedeai ca acolo am precizat ca daca nu stiti folosi Power Point este deja tutorial despre el. Iti las AICI linkul catre acel tutorial. Daca doresti poti folosi suita Open Office, care este la fel ca suita Office doar ca e gratuita.

  3. Mircea stai aproape! Va urma ceva care cu siguranta te va ajuta!

  4. Va rog sa nu va suparati dar in ideea tutorialului si anume de a putea vizualiza un document ppt sau pptx as prefra decat sa instalez programul respectiv care sunt sigur ca din 28M s-a umflat la vreo 100M ,programul portabil de aici http://portableapps.com/apps/office/openoffice_portable care ocupa vreo 230M dar are absolut totul in materie de office.Tutoriale pentru el chiar sunt foarte multe.Nu spun ca ce a prezentat Dragos nu e bun,departe de mine ideea ci doar am oferit o alternativa mai completa sa-i zicem asa.Cred Andrei,ca surpriza pe care i-o pregatesti lui Mircea e legata de ce am spus eu si anume de open office

  5. Nu avem de ce sa ne suparam, mie personal imi place OpenOffice, insa m-am gandit sa fac acest tutorial din motivele precizate in textul de deasupra tutorialului, si am mai vrut sa fac cunoscut acest soft pentru cei care vor sa il foloseasca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2020 PC-Config

Theme by Anders NorenUp ↑