Cum putem utiliaza un mini-windows online

2

In acest tutorial video, vom invata cum folosim un virtual desktop pe internet, adica avem la indemana noastra un mini-sistem desktop care il putem utiliza. Acest virtual desktop are interfata pe desktop dar si pe mobile. In acel mini-sistem desktop virtual aveti spatiu disponibil de ajuns 100GB, deci eu cred ca este de ajuns nu aveti ce sa faci cu 100GB este foarte bun spatiul dat de acea companie ICloud foarte eficient sistemul desktop aveti tot ce trebuie,nu asa multe dar ceva sa navigatie pe el are. Acest virtual desktop merge doar daca aveti instalat JAVA, daca nu aveti instalat apasati pe link-ul unde scrie JAVA ca sa-l downloadati.

(video)

sursa imagine thumbnail & preview

Va Multmesc ca m-ati urmarit si va mai astept si la alte tutoriale sper sa invatati ceva,va multumesc,va astept la comentarii !!!

Număr de vizualizări : 4691

Share.

About Author

Eu ma numesc Stefan. Mie imi plac foarte mult calculatoarele si IT-ul in general, iar in mod special partea bazata pe hardware si software.

2 Comments

  1. Hai te rog frumos aici la comentarii,ca in tutorial nu ti-ai gasit timp,spune-ne si noua ce utilitate gasesti tu personal la “minisitemul”acesta,avand in vedere ca iti trebuie un alt sistem perfect functional ca sa ajungi la ala “mini”

  2. Il poti actiona si de pe telefon, e confidential.. adica nu are nimeni acces la el, e si spatiu de backup online.. si lista poate continua

Leave A Reply