PC-Config

Totul despre PC și mai mult de atât !

Cum putem transforma o imagine intr-o iconita

Astazi o sa va arat cum putem transforma o imagine intr-o iconita pe care o sa o aplicam unui folder. Pentru acest lucru avem nevoie de o aplicatie numita Icon Sushi, aceasta nu necesita instalare, trebuie doar sa o dezarhivam si sa deschidem aplicatia.
Este usor de utilizat, ca sa intelegeti mai bine, va invit sa urmariti tutorialul !

(video)

Scopul/Rezultatul tutorialului:
Scopul acestui tutorial a fost transformarea unei imagini intr-o iconita.
Rezultatul tutorialului este faptul ca am reusit sa aplicam folderului o iconita creata de noi.

3 Comments

  1. Ma nemultumeste in cazul programului prezentat ca face iconurile f mici 96×96.Am incercat multe programe asemenea si consider ca am gasit unul mult mai bun care lucreaza in jawa si anume Contenta Converter Basic care este free si poate convertii f f multe tipuri de fisiere dar NU numai in format ico.Pentru formatul ico rezolutia maxima este 128×128.In rest am mai precizat dar vad ca tot nu s-a inteles si anume nu este suficient intr-un tutorial doar prezentarea unui program prin instalarea lui si prezentarea tuturor functiilor acestuia ci trebuie impartasita si experienta personala cu acesta si eventual avanatajele care le prezinta in raport cu alte programe similare(sau dezavantaje).Se pot spune multe in concluzie dar conteaza experienta dobandita in fata calculatorului.

  2. Da aici ai dreptate. Le face mici, adica trebuie cautate imagini cu rezolutie mica, daca stiam de softu mentionat de tine, poate il prezentam pe acela. Multumesc ca mi-ai atras atentia in ceea ce priveste prezentarea tutorialelor. O sa incerc in viitor sa corectez greselile.

  3. Am gasit cel mai bun program pentru a converti orice poza in fisier ico.Acel program este nimeni altul decat GIMP PORTABIL.Arunci poza pe suprafata lui apoi dai file->save as_(se deschide o ferastra unde dai click pe oprtiunea de jos si iti prezinta o lista imensa cu cu diferitele formate in care poate converti).Printre acestea se numara si ico.->save->DESKTOP.Dimensiunea formatului este cat a pozei sau se poate micsora mai intai tot cu GIMP….UPS mai am un pic si fac un tutorial!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

© 2017 PC-Config

Theme by Anders NorenSUS ↑