PC-Config

Totul despre PC și mai mult de atât !

Cum putem recupera fisierele pierdute din PC

Bun venit la PC – Config. In acest tutorial am sa va prezint un program de recuperare a datelor pierdute. Acesta se numeste Recover My Files, este gratuit, gaseste foarte repede o multime de fisiere sterse de catre voi din greseala, sau poate intentionat, iar la un moment dat poate vati dat seama ca va trebuiau acele fisiere, fie ele de orice tip, si practic nu mai aveati cum sa le recuperati. Ei bine in acest tutorial o sa vedeti ca puteti realiza acest lucru. Desigur ca mai exista si alte softuri asemanatoare, insa eu am ales sa vi- l prezint pe acesta.

Sper sa va placa. Vizionare placuta!

(video)

sursa imagine thumbnail & preview

Număr de vizualizări : 7317

6 Comments

  1. Salut, am si o problema mi-am reinstalat windowsul si am pierdut un fisier cu extensia .xls important si am incercat cu programul mentionat mai sus dar nu a gasit, mai pot recupera fisierul cu un alt program sau in alt mod

  2. Mai incearca recuva sau O&O Format Recovery si O&O Media Recovery. de asta e bine sa ai backup la fiserele importante. Iti recomand dropbox. Un serviciu de backup onile excelent.

  3. andrei vreau saty spun ca ai facut acest site foarte frumos si in doar un an de zile a devenit gelebru pentru un pusty de varsta ta ai realizat foarte multe omtr-un singur an bv tie!!! tino tot asa!!

  4. Merci! Desi mi se pare mie ca e unpic de ostilitate in comentariu tau 😕 Oricum e doar o banuiala.
    Pusti? Eu?… ;))

  5. Salutare la toti si va multumesc ca ati facut siteul asta ma ajutat fff molt va multumesc f mult

  6. Multumim si noi. Te mai asteptam pe site pentru a vedea si alte tutoriale interesante.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

© 2017 PC-Config

Theme by Anders NorenUp ↑