PC-Config

Totul despre PC și mai mult de atât!

Cum putem realiza un efect spectaculos în Photoshop în numai câteva secunde?

Cu toții vedem pe internet foarte multe efecte spectaculoase în imagini și ne întrebăm cum sunt realizate. Un efect pe cât de spectaculos pe atât de simplu, vom realiza și noi în cele ce urmează.

Efectul folosește de lucru cu layere ale Photoshop-ului (mai exact „amestecă” două imagini) creând un efect vizual plăcut.
Pentru a înțelege mai bine despre ce vorbesc vă invit să vizionați tutorialul!

Vizionare plăcută!

7 Comments

 1. Mesaj pentru Dragos!!
  Nu trebuie sa te enervezi pe mine si sa nu mai faci tutoriale din cauza ca am spus eu ce am spus. Paote am spus-o doar asa…. Nu trebuie sa pui cuvintele acelea la inima.
  Gandestete poate eu nu am asa nevoie de tutoriale, cum sunt alti la inceput de drum si ce mare nevoie ar avea acei vizitatori de tutoriale.
  Daca te enerveaza cineva pur si simplu i restrictionezi accesul si gata. Daca te injura sau iti spune de ceva ca fiind rau nu neaparat trebuie sa fie rau, poate ca poate fi si bun. Eu chiar apreciez ca mi-ai restrictionat accesul avand in vedere ce comenturi am dat.Dar acum orcum mi-am schimbat ip si nu mai sunt restrictionat. (Nu o sa mai dau comenturi numai daca o sa fie cazul).
  Gandestete de doua ori si taie odata!!

 2. Mesaj ptr DragoșGandestete de doua ori si taie odata!!…. nu mă supăr dacă tai și a doua oară accesul pe noul ip.

 3. Nu am avut curajul să abordez CS5,și datorită faptului că părea complicat,plin de butoane gen AutoCad,dar și culoarea austeră ce îmi aduce aminte de George Bacovia ma făcut să-l privesc cu scepticism.Ce a realizat Andrei la minut mă determină în cel mai scurt timp să-l trec pe lista de priorități,deoarece are și versiune portabilă.Sunt convins că dacă mai umbla puțin și pe la alte butoane putea obține și alte efecte deosebite. Curiozitatea ne-a stârnit-o ,nu mai rămâne decât să trecem la teste.

 4. FaraVirusi cum ti-ai schimbat ip-ul? Ti-ai schimbat placa de baza sau mai exista si alte metode?

 5. Există 3 variante dar dacă le-aș expune aș fi off-topic ,și pe deasupra aș încuraja infracțiunea pe situri.Treaba cu placa de bază se reduce doar la placa de rețea.

 6. Useless… In primul rand să specifici și tu despre ce fel de „efect grandios” este vorba. Si in plus – asta este lipsita de design… Dar felicitari pentru efort ;)

 7. Sincer, aveam asteptari mai mari de la site-ul tau, dar asta e… Chestiile astea sunt banale.

  PS: Mai treci pe la sectiunea ia-ti PC si mai innoieste ;) Bafta !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2020 PC-Config

Theme by Anders NorenUp ↑