Cum putem reactiva Task Managerul din Windows

4

Salutare prieteni eu sunt Dragos si in acest tutorial va voi prezenta o metoda prin care putem reactiva utilitarul Task Manager din Sistemul de Operare Windows. Poate vi s-a intamplat de multe ori sa intampinati aceasta problema si nu stiati ce sa faceti, locul unde scria Task Manager era sters iar voi nu va mai puteati folosi de acest program de sistem pentru a vedea procesele care rulau in acel moment, consumul de resurse, procentul de solicitare al procesorului, etc.

Ei bine pentru remedierea acestei probleme aveti doua posibilitati prezentate la noi pe site si anume, programul gratuit Proces Explorer la care colegul meu Andrei a facut un tutorial, sau daca nu vreti sa va despartiti de Task Manager-ul din Windows va invit sa urmariti acest tutorial pentru a-l reactiva.Vizionare placuta!

(video) Număr de vizualizări : 5542

Share.

About Author

Mă numesc Dragoş, îmi plac foarte mult calculatoarele şi sunt pasionat de tot ceea ce ţine de IT. Din iulie 2010 sunt colaborator al site-ului PC - Config, site pe care vi-l recomand tuturor cu căldură! Totodată sunt și administratorul blogului 4bestpc.

4 Comments

  1. Si dupa ce fac aceste setari tot nu merege…spune tas manager has been disabled by your adiministrator..

  2. Ce altceva sa mai fac. Ai vazut in tutorial ca la mine a mers. Incearca sa bifezi pe Disabled in loc de Not Configured cum am bifat eu, poate merge. Daca problema persista, foloseste programul Proces Explorer, la care Andrei a facut un tutorial. Este un soft gratuit care inlocuieste Task Manager- ul din Windows

  3. Pingback: System Explorer, sau cum putem afla tot ce se intampla in PC | PC - Config

Leave A Reply