PC-Config

Totul despre PC și mai mult de atât!

Cum putem reactiva Task Managerul din Windows?

Salutare prieteni eu sunt Dragoş şi în acest tutorial vă voi prezenta o metodă prin care putem reactiva utilitarul Task Manager din Sistemul de Operare Windows. Poate vi s-a întâmplat de multe ori să întâmpinaţi această problemă şi nu ştiaţi ce să faceţi, locul unde scria Task Manager era şters iar voi nu va mai puteaţi folosi de acest program de sistem pentru a vedea procesele care rulau în acel moment, consumul de resurse, procentul de solicitare al procesorului, etc.

Ei bine pentru remedierea acestei probleme aveți doua posibilități prezentate la noi pe site și anume, programul gratuit Proces Explorer la care colegul meu Andrei a făcut un tutorial, sau dacă nu vreți să vă despărțiți de Task Manager-ul din Windows vă invit să urmăriți acest tutorial pentru a-l reactiva. Vizionare plăcută!

3 Comments

  1. Si dupa ce fac aceste setari tot nu merege…spune tas manager has been disabled by your adiministrator..

  2. Ce altceva sa mai fac. Ai vazut in tutorial ca la mine a mers. Incearca sa bifezi pe Disabled in loc de Not Configured cum am bifat eu, poate merge. Daca problema persista, foloseste programul Proces Explorer, la care Andrei a facut un tutorial. Este un soft gratuit care inlocuieste Task Manager- ul din Windows

  3. salut frate nu inteleg ce sa scriu in run ??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2020 PC-Config

Theme by Anders NorenUp ↑