PC-Config

Totul despre PC și mai mult de atât!

Cum putem pune meniul de start din Windows 7 în Windows XP?

Pentru că pe rubrica de comentarii încă se mai solicită tutoriale despre transformarea Windowsului XP, ne-am conformat astfel încât asta vom face deoarece vizitatorii noștri sunt foarte importanți pentru noi.

Subiectul acestui tutorial este o metodă prin care putem transforma meniul de start din Windows XP într-un meniu de start asemănător cu cel pe care îl regăsim în Windows 7. Acest truc este posibil cu ajutorul unui mic soft care nu are nevoie de instalare, transformarea realizându-se instantaneu.

Acestea fiind spuse și cu promisiunea că voi reveni și cu alte tutoriale (următorul probabil va fi despre efectul de preview al aplicațiilor din taskbar), vă invit să urmăriți acest tutorial!

4 Comments

  1. foarte frumos asta asteptam de mult!

  2. e bun tutorialul,cu o singura exceptie e start menu de windows vista dar e absolut idetic cu cel de windows 7 numai la culoare difera.SI inca ceva ideea de tutoriale de genu customizare xp este binevenita(mai ales pentru mine)…asa ca spor la tutoriale :D

  3. O sa mai fie tutoriale pe tema asta! Doar ca nu putem face DOAR astfel de tutoriale.

  4. o idee buna ar fi un tutorial cum se pune boot screen de windows 7 pe xp.eu am cautat pe net dar nu am gasit boot screen ca cel de windows 7(animat).Acum nustiu daca se poate.Daca se poate va rog mult sa imi ziceti si mie.ms mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2020 PC-Config

Theme by Anders NorenUp ↑