PC-Config

Totul despre PC și mai mult de atât !

Cum putem pune sart meniu de Windows7 in Windows XP

Pentru ca pe rubrica de comentarii inca se mai solicita tutoriale despre transformarea windowsului xp, ne-am conformat astfel incat asta vom face deoarece vizitatorii nostri sunt foarte importanti pentru noi.

Subiectul acestui tutorial estea o metoda prin care putem transforma meniu de start din windows xp intr-un meniu de start asemanator cu cel pe care il regasim in windows 7. Acest truc este posibil cu ajutorul unui mic soft care nu are nevoie de instalare, transformarea realizandu-se instantaneu.

Acestea fiind spuse si cu promisiunea ca voi reveni si cu alte tutoriale (urmatoarul probabil va fi despre efectul de preview al aplicatiilor din startbar), va invit sa urmariti acest tutorial!

(video)

Număr de vizualizări : 3727

4 Comments

  1. foarte frumos asta asteptam de mult!

  2. e bun tutorialul,cu o singura exceptie e start menu de windows vista dar e absolut idetic cu cel de windows 7 numai la culoare difera.SI inca ceva ideea de tutoriale de genu customizare xp este binevenita(mai ales pentru mine)…asa ca spor la tutoriale 😀

  3. O sa mai fie tutoriale pe tema asta! Doar ca nu putem face DOAR astfel de tutoriale.

  4. o idee buna ar fi un tutorial cum se pune boot screen de windows 7 pe xp.eu am cautat pe net dar nu am gasit boot screen ca cel de windows 7(animat).Acum nustiu daca se poate.Daca se poate va rog mult sa imi ziceti si mie.ms mult

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

© 2017 PC-Config

Theme by Anders NorenUp ↑