Cum putem parola un stick USB

12

Slautare! In tutorialul de astazi vom invata sa securizam (parolam/criptam) un Stick USB,card de memorie etc.
Ca sa realizam acest lucru avem nevoie de un program, pe nume USB Safe Guard. Este un program micut, portabil si GRATUIT !
Tot ce trebuie sa facem este sa copiem micul executabil pe Stick-ul nostru si sa executam dublu click pe acesta. Mai departe va invit sa urmariti acest tutorial si sa aflati mai mult. Vizionare Placuta !!

Acest tutorial a fost inspirat de un articol de pe siteul www.computerica.ro

Număr de vizualizări : 15678

Share.

About Author

Membru fondator şi administrator al acestui website. Mă numesc Andrei, și sunt din Iași. În 2009 am intrat în lumea internetului cu site-ul PC – Config. Sunt pasionat de computere și tot ce ține de ele. Dacă aveţi nevoie de ajutor sau doriţi un sfat mă puteţi contacta folosind mijloacele afişate pe pagina 'Contact'.

12 Comments

 1. Set password and operation:

  – after format the usb disk, run command “Manager.exe” again
  -please select the “user Password” option, quit and replug the usb disk
  -click “My Computer icon entering the movable disk run command “Pass Man.exe” the default password is.
  -after login the “Pass Man” Windows will close in a second then you can use the usb disk.

 2. (The files to be encrypted exceeds the limit of 2 GB)) … deci .merge dar …tu cand le-ai parolat nu aveai mai mult de 2 GB pe stik..baga 3 GB si vz ….:)

 3. am si eeu o intrebare!!
  Spre ex daca parolam fisierele de pe stick si sergem programul de acolo din stik(sa zicem ca din greseala lam ster ) il mai putem pune inapoi din nou si sa decriptam fisierul???

 4. Programul este util pentru stick-urile cu spatiu de stocare mic. Am icercat pe unul de 64Gb si nu merge cand e vorba de informatie multa.

Leave A Reply