Cum putem opri procesele care ruleaza în sistemul nostru de operare

6

În acest tutorial o să vă prezint un mic program cu ajutorul căruia putem foarte simplu să oprim orice proces care rulează în sistemul nostru de operare.

Programul se numeşte KillProcess şi nu necesită instalare, trebuie doar să descărcăm arhivă şi să-l dezarhivăm iar pe urma putem rula softul. Este foarte simplu de utilizat mai ales pentru că nu are opţiuni avansate. Principalul său avantaj în fata task managerului, de exemplu, este că pune în dreptul fiecărui proces şi o iconiţă prin care ne este mult mai uşor să distingem procesele unul de altul.

(video)

Scopul/rezultatul tutorialului:

Scopul acestui tutorial a fost acela de a vă arăta o metodă simplă prin care putem opri un proces care rulează într-un anumit moment în sistemul de operare.

Rezultatul acestui tutorial este acela că am reuşit, fără nici un fel de bătăi de cap, să închidem un proces care rula şi anume browserul Mozilla Firefox.

Număr de vizualizări : 6039

Share.

About Author

Mă numesc Dragoş, îmi plac foarte mult calculatoarele şi sunt pasionat de tot ceea ce ţine de IT. Din iulie 2010 sunt colaborator al site-ului PC - Config, site pe care vi-l recomand tuturor cu căldură! Totodată sunt și administratorul blogului 4bestpc.

6 Comments

  1. Dragos spunemi te rog de unde pot descarca si eu acest xp cu interfata alba.? multumesc nult!!

  2. E interfata defaul a xp-ului! E doar schema de culori modificata! O poti schimba si tu foarte simplu. Click dreapta pe desktop > Properties > Appearance > Color scheme si selectezi Silver. Apoi apply si ok si gata!

Leave A Reply