Cum Putem Invata Sa Tastam Rapid

6

Poate o sa vi se para absurd, dar in acest articol m-am gandit sa va prezint un site care ne ajuta sa ne marim rapiditatea de tastare.
De ce am am vrut sa scriu acest articol? Pentru ca exista multi utilizatori care tasteaza incet, poate unii nu au vazut cum arata o tastatura, si se intampla sa isi cumpere un calculator, atunci ganditi-va cat timp le-ar lua fiecaruia dintre ei sa invete sa tasteze repede.

De aceea va propun sa vizitati ACEST SITE , care va ajuta sa va perfectionati stilul de tastare.
Ce trebuie sa faceti? Nimic mai simplu, site-ul are o baza de date in care sunt introduse cele mai uzuale cuvinte, pe care va trebui sa le tastati cat mai rapid, avand la dispozitie 1 minut.
O sa aveti cuvintele si sub ele o casuta unde veti scrie. Va trebui sa tastati fiecare cuvant in parte, dupa ce ati tastat primul cuvant dati ENTER si tot asa pana expira timpul. Cuvintele tastate corect o sa va apara cu verde, iar cele scrise gresit cu rosu.

La sfarsit o sa aveti numarul de cuvinte si de caractere pe care le-ati scris. Exersand o sa obtineti un rezultat din ce in ce mai mare asa ca nu va dati batuti din prima. De asemenea o sa vedeti si locul pe care va aflati, pe langa ceilalti utilizatori.
E un site util dupa parerea mea si sper sa il vizitati pentru ca o sa va convingeti singuri cat de util este. Atata e mai greu pana incepe “incalzirea”, ca pe urma o sa tastati foarte repede.
Astept parerile voastre despre acest articol pe rubrica de comentarii, precum si rezultatele obtinute de voi.
Spor la treaba !!!

Număr de vizualizări : 17895

Share.

About Author

Mă numesc Dragoş, îmi plac foarte mult calculatoarele şi sunt pasionat de tot ceea ce ţine de IT. Din iulie 2010 sunt colaborator al site-ului PC - Config, site pe care vi-l recomand tuturor cu căldură! Totodată sunt și administratorul blogului 4bestpc.

6 Comments

Leave A Reply