PC-Config

Totul despre PC și mai mult de atât!

Cum putem elimina complet antivirușii care nu pot fi dezinstalați?

Astăzi vreau să vă prezint un mic soft care se numește AppRemover. Acesta ne ajută să dezinstalăm complet antiviruşii care nu pot fi eliminaţi de pe calculatorul nostru. Chiar şi cu Revo Uninstaller, eu nu am putut dezinstala Eset Nod 32, decât parţial, şi am găsit acest program foarte uşor de folosit, care ne ajuta prin câteva clickuri să scăpăm de antivirusul nărăvaş. Vizionare plăcută!

9 Comments

  1. este foarte bun softul dar nu merge folosit pe toate softurile de securitate (antivirus),ca de exemplu cu ar fi panda cloud,norman,etc….,daca tot nu necesita instalare e bine de incercat indiferent de suita instalata in pc

  2. acest soft e util doar pentru a dezinstala antivirusi sau si alte (programe precum cele in varianta demo)asa cum o face revouninstalar?

  3. Eu foloseam Revo in combinatie cu unlocker desi si unlocker da unele rateuri.

  4. @ Pessoa: AppRemover se foloseste doar pentru dezinstalarea antivirusilor, daca ai urmarit tutorialul ai vazut ca dupa scanarea aceea scurta a fost detectat numai antivirusul care trebuie bifat pentru a putea fi eliminat. Nu poate fi comparat cu Revo Uninstaller.

  5. @ Daniel: Am facut tutorialul pentru ca eu personal nu am putut dezinstala Eset-ul, asa cum am spus se dezinstala dar nu de tot( dezinstalare cu Revo), si am gasit AppRemover care ma salvat. Poate fi util celor care au mai intampinat aceasta problema.

  6. Am vazut tutorialul.Am facut gresit comparatia.Scuze, te rog.

  7. Nu-i nici o problema. Trebuie doar mai multa atentie.

  8. Dragos…MULTUMESC…. a mers. Am scapat de ESET NOD 32. De jumatate de an ma chinui sa scap de NOD32. MULTUMESC, MULTUMESC, MULTUMESC. Mai posteaza astfel de tutoriale (cu fel de fel de probleme) pentru ca sigur cineva are nevoie de ele. Sa ne traiesti 1000 de ani cu sanatate, fericire si multa iubire. Ciao.

  9. Sa iti fie de bine. Te mai asteptam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2020 PC-Config

Theme by Anders NorenUp ↑