PC-Config

Totul despre PC și mai mult de atât!

Cum putem ascunde/afisa iconita de la Recycle Bin in Windows XP

În acest tutorial vin cu rãspunsul la o întrebare pe care poate multi dintre voi v-ati pus-o. Întrebarea este cum putem ascunde cosul de reciclare din Windows XP. În Windows Vista si în Windows 7 putem foarte usor sã realizãm acest lucru prin bifarea si debifarea unei optiuni, dar în XP nu avem aceastã optiune. În tutorial o sã vã prezint douã comenzi care ne permit sã ascundem cosul de reciclare si sã îl restaurãm, iar cu a treia comandã practic vom simplifica ceea ce am fãcut la primele douã comenzi, adicã o sã aplicãm acea optiune care lipseste din Windows XP, iar astfel vom putea bifa si debifa exact ca în Vista si Windows 7.
Mai jos puteti descarca „comenzile” utilizate de mine in tutorial. Sunt trei documente text. Nu va faceti griji, sunt curate. Am scanat si pe VirusTotal si totul e ok.

Descarca comenzi

Scopul/Rezultatul tutorialului:
Acest tutorial a avut ca scop editarea unor registrii care ne permit sã ascundem si sã afisãm Recycle Bin în sistemul de operare Windows XP.

2 Comments

  1. dragos merge si fara sa editezi registri,ai optiune si din grafica direct

  2. asta da !!! tutorial interesant bravo , cred ca ti-a luat ceva timp de documentare …dar pentru mine personal este foarte util … in xp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2020 PC-Config

Theme by Anders NorenUp ↑