Cum putem ascunde/afisa iconita de la Recycle Bin in Windows XP

3

În acest tutorial vin cu rãspunsul la o întrebare pe care poate multi dintre voi v-ati pus-o. Întrebarea este cum putem ascunde cosul de reciclare din Windows XP. În Windows Vista si în Windows 7 putem foarte usor sã realizãm acest lucru prin bifarea si debifarea unei optiuni, dar în XP nu avem aceastã optiune. În tutorial o sã vã prezint douã comenzi care ne permit sã ascundem cosul de reciclare si sã îl restaurãm, iar cu a treia comandã practic vom simplifica ceea ce am fãcut la primele douã comenzi, adicã o sã aplicãm acea optiune care lipseste din Windows XP, iar astfel vom putea bifa si debifa exact ca în Vista si Windows 7.
Mai jos puteti descarca “comenzile” utilizate de mine in tutorial. Sunt trei documente text. Nu va faceti griji, sunt curate. Am scanat si pe VirusTotal si totul e ok.

Descarca comenzi

Scopul/Rezultatul tutorialului:
Acest tutorial a avut ca scop editarea unor registrii care ne permit sã ascundem si sã afisãm Recycle Bin în sistemul de operare Windows XP.

Număr de vizualizări : 7644

Share.

About Author

Mă numesc Dragoş, îmi plac foarte mult calculatoarele şi sunt pasionat de tot ceea ce ţine de IT. Din iulie 2010 sunt colaborator al site-ului PC - Config, site pe care vi-l recomand tuturor cu căldură! Totodată sunt și administratorul blogului 4bestpc.

3 Comments

  1. asta da !!! tutorial interesant bravo , cred ca ti-a luat ceva timp de documentare …dar pentru mine personal este foarte util … in xp

  2. Pingback: Cum minimizam Recycle Bin din Windows in System Tray | PC - Config

Leave A Reply