Cum poți scăpa de reclama din aplicațiile android

1

Probabil ați remarcat faptul că aproape toate aplicațiile android gratuite vin la pachet cu o serie de anunțuri publicitare ce apar sub forma unor pop-up-uri în partea de jos a ecranului atunci când aplicația rulează. Lucrul aceasta este pe undeva normal având în vedere că aplicația este gratuită iar cel care a dezvoltat-o trebuie să câștige ceva bani pentru munca depusă.

Cu toate acestea, uneori reclamele pot deveni agasante moment în care apare întrebarea: cum pot scăpa de aceste ad-uri? Răspunsul îl găsim în play store sub forma unei aplicații ce se numește AdFree care odată instalată va bloca accesul aplicațiilor către serverele de unde acestea descarcă publicitatea. Foarte important este faptul că aplicația funcționează doare pe terminalele rootate.

Puteți descărca aplicația accesând acest link: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bigtincan.adfree&hl=ro

Vizionare plăcută!

Număr de vizualizări : 5600

Share.

About Author

Membru fondator şi administrator al acestui website. Mă numesc Andrei, și sunt din Iași. În 2009 am intrat în lumea internetului cu site-ul PC – Config. Sunt pasionat de computere și tot ce ține de ele. Dacă aveţi nevoie de ajutor sau doriţi un sfat mă puteţi contacta folosind mijloacele afişate pe pagina 'Contact'.

1 Comment

Leave A Reply