PC-Config

Totul despre PC și mai mult de atât!

Cum planificam pornirea automata a unui program

Salut, in tutorialul video de astazi o sa invatam cum putem planifica pornirea automata a programelor in Windows. Pentru acest lucru vom folosi functia Task Scheduler din Windows pe care o putem accesa astfel: Start ==> All Programs ==> Accesories ==> System tools ==> Task Scheduler. Odata pornit acest utilitar, la Task Scheduler Library o sa gasim lista tuturor sarcinilor sau task-urilor create de noi. Pentru a crea un task nou care sa ne deschida un anumit program la o ora setata de noi, in partea dreapta dam click pe Create Basic Task si urmam wizard-ul care se deschide.

Dupa ce vom completa wizard-ul, programul setat de noi o sa porneasca la ora stabilita. Putem seta un program sa porneasca zilnic, saptamanal, lunar, o singura data, cand porneste calculatorul, cand ne logam, sau cand are loc un anumit eveniment. Cam atat am avut de spus, mai multe detalii gasiti in tutorialul video de mai jos.

Vizionare placuta!

2 Comments

  1. Interesanta aceasta functie putem sa facem cumva ca sa porneasca antivirusul cu ea si sa scaneze singur?Ati putea face tutoriale despre limbaje de programare? sau cum se face un site asa ca al vostru?

  2. scanarile programate ale antivirus-ului se fac direct din setarile lui .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2020 PC-Config

Theme by Anders NorenUp ↑