PC-Config

Totul despre PC și mai mult de atât!

Cum ne putem proteja de antiviruşii falşi?

În acest tutorial vreau să vă vorbesc despre programele de tip rogue. Aceste programe sunt nişte antiviruşi falşi care se găsesc pe internet într-un număr destul de mare, au interfaţa unui anumit antivirus, pot fura chiar interfaţa unui antivirus original şi astfel unii utilizatori care nu ştiu acest lucru sunt induşi în eroare. Că tot am adus vorba de antiviruşii originali, vreau să vă spun să nu descărcaţi antiviruşi de pe toate mirror-urile, ci să le descărcaţi de pe site-ul producătorului pentru că de acolo sigur nu veţi fi înşelaţi.

Dacă doriți să beneficiați de un produs de securitate care să vă ofere siguranță, atunci alegeți Bitdefender.

8 Comments

  1. Chiar ieri citeam cateva comentarii pe un site, in care un user se plangea de problema detaliata de tine, o sa prinda bine acest tutorial.

  2. De aceea l-am si facut, trebuie sa recunosc pentru ca asa e frumos, am avut si eu ideea de tutorial de la userul „virus2009”

  3. Dragut site-ul , imi place cursorul tau si logo la site, super faina detectia tarii, browserului si sistemului de operare. Acum sunt pe Linux (LinuxMint mai exact) dar cand eram pe windows am dat si eu de asemenea „Antivirusi” cand eram mai pe la inceput si nu stiam mai nimica, foarte instructiv din partea ta sa anunti oamenii de aceasta amenintare care exista pe Internet. Eu personal foloseam Avast Home Edition cu inregistrare gratuita, diferenta dintre varianta Pro si Home nu e semnificativa pentru un utilizator obisnuit. Succes in continuare la tutoriale.

  4. Multumim pentru apreciere. Te mai asteptam pe site.

  5. Felicitari Dragos pentru sfaturi.Personal iubesc COMODO deoarece este mult mai bun la capitolul firewall decat bitDef.Am observat ca firewallul lui bit nu ia in calcul decat ceeace vrea sa intre de pe internet in calc ori te asigur ca nu e suficient.Cel mai mare dusman la sitemul windows este chiar „SYSTEM”care vrea conectare permanenta la tot felul de ip-uri din intreaga lume.Acest lucru mi e pare foarte ciudat,dar din anumite puncte de vedere(cele ale lui Bill G.)sunt de inteles.

  6. Acuma fiecare foloseste ce antivirus vrea, cu care se impaca mai bine, eu nu oblig pe nimeni sa utilizeze Bit, insa am specificat in tutorial ce folosesc eu personal. Cu privire la firewall, am observat si eu acest lucru.

  7. Dragos,de ce pe internet cand scriu Spyware Protect 2009 pt.a-l descarca imi scrie tot solutii impotriva acestui program ,cum ca ar fi un rogue,un fake?

  8. Pentru ca e o „facatura”. Recomand SuperAntiSpyware

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2020 PC-Config

Theme by Anders NorenUp ↑