Cum ne putem face un site gratuit, cu hosting gratuit

14

Salut, bine ati venit la PC – Config.info, in acest tutorial am sa va arat cum putem face un site gratuit, cu hosting gratuit, folosind Google Sites. Aceasta este o aplicatie de la Google care ne permite sa ne facem un Web Site gratuit, care va fi gazduit de cei de la Google, tot gratuit. Pentru inceput va trebui sa va faceti un cont de Gmail, dupa care va veti loga cu acest cont si o sa urmati pasii pe care i-am prezentat in tutorial. Aplicatia nu necesita cine stie ce cunostinte, este destul de simplu de inteles si de utilizat, asta bineinteles daca stiti si putina engleza. Daca nu stiti engleza deloc, va sfatuiesc sa o invatati, sau va puteti modifica limba romana dupa ce veti ajunge la pagina in care vom incepe editarea paginii web (linkul unde vom da click pe Edit Sidebar). Acolo in dreapta sus aveti User Settings, o sa dati click acolo si veti putea selecta limba romana.

Acum va invit sa urmariti tutorialul.

sursa imagine thumbnail & preview

Număr de vizualizări : 15876

Share.

About Author

Mă numesc Dragoş, îmi plac foarte mult calculatoarele şi sunt pasionat de tot ceea ce ţine de IT. Din iulie 2010 sunt colaborator al site-ului PC - Config, site pe care vi-l recomand tuturor cu căldură! Totodată sunt și administratorul blogului 4bestpc.

14 Comments

  1. salut!eu as vrea,defapt cred ca multi dintre noi un tutorial despre un windows 7 transformation pack.Stiu ca ati facut un tutorial despre cum se transforma windows xp in windows 7,dar acela il transforma partial,aici ma refer ca nu avea sunete,log-onul previewul din taskbar si multe altele.Daca se poate va rog mult sa faceti un tutorial despre un seven transformation pack.Multumesc mult!

  2. Sorry, am zis in tutorial, ca se pot primi bani prin google adsense, am si zis ce e google adsense, si ca sa te lamuresc, poti primi bani daca faci site, insa trebuie sa pui reclame, poti pune si google adsense, si vezi rezultatul. Insa nu te astepta sa devii milionar de pe niste simple reclame.

  3. Salut! Stii cumva daca poti sa pui pe site-ul tau creeat cu google sites reclame prin alti furnizori in afara de AdSense? De exemplu daca poti pune reclame luate de pe site-ul 2parale (de ex de la emag, pentru care esti platit pe comanda-comision, nu pe click)?

Leave A Reply