Cum marim viteza de transfer a fisierelor de mari dimensiuni

8

Salut, în tutorialul de astăzi o să vedem cum putem mări viteza de transferare a fișierelor de mari dimensiuni. Există multe persoane care lucrează deseori cu fișiere mari, iar acestea trebuie mutate sau copiate dintr-o locație în alta. În mod normal aceste operațiuni durează ceva timp în funcție de mărimea fișierului respectiv. În tutorialul de mai jos am creeat trei key în regiștrii sistemului care ne vor ajuta să optimizăm transferul fișierelor mari. După adăugarea acestor key în regiștrii, atunci când veți copia sau muta fișiere mari, sistemul o să consume mai multă memorie, deci ar fi bine să faceți aceste modificări în regiștrii dacă aveți minim 512 mb RAM.

Am uitat să precizez în tutorial, după ce adăugați cei trei regiștrii, daţi un restart sistemului pentru ca modificările să aibă efect. Cam atât am avut de spus, acum vă las să urmăriți tutorialul de mai jos.

Vizionare plăcută!

Număr de vizualizări : 4794

Share.

About Author

Mă numesc Dragoş, îmi plac foarte mult calculatoarele şi sunt pasionat de tot ceea ce ţine de IT. Din iulie 2010 sunt colaborator al site-ului PC - Config, site pe care vi-l recomand tuturor cu căldură! Totodată sunt și administratorul blogului 4bestpc.

8 Comments

  1. Dar cu cat se simte viteze asa aproximativ macar cu cativa mb buni?

  2. Este ok , tutorialul tau , Dragos , dar cred ca mult mai simplu ar fi fost transferul de fisiere de mari dimnesiuni folosind programul ”TERA COPY”……se misca uimitor de repede !!!

  3. sal.am si io o problema.la unele jocuri imi da eroare si imi apare un mesaj”physx libraries is not instaled corectly” stie cineva cum sa rezolv??

  4. OK, dar ca profesionist, cred că se cuvenea să specifici în scris calea registrului, cheile respective, valori, sub videoclip. Un începător trebuie să ia notițe…crezi că este familiarizat cu denumirile registrului? Măcar dacă clipul ar fi făcut la o rezoluție mai bună…Poate pe viitor….

Leave A Reply