Cum gasesti alternative pentru un soft?

1

De multe ori mi s-a intamplat (cred ca si voua) sa nu pot folosi un soft din diverse motive (e comercial, sau nu ruleaza pe OS-ul meu sau pur si simplu nu-mi place cum se misca) desi chiar imi era de folos. Ce e de facut? Pai trebuie cautata o alternativa. Acest lucru se poate realiza mult mai usor cu ajutorul site-ului alternativeTo. Site-ul pune la dispozitie o lista impresionanta (in continua crestere) de softuri si de alternative pentru ele. Putem cauta softuri pentru cam toate platformele disponibile la ora actuala. Deasemenea putem aplica si o serie de filtre cautarii pentru ca aceasta sa aiba o acuratete mai ridicata (de exemplu putem cauta doar softuri gratuite).

Mai multe despre acest site si despre cum se foloseste el puteti afla daca urmariti acest tutorial. Vizionare placuta!

Link: alternativeTo (asteptati 5 secunde si in partea dreapta sus aveti un buton numit Skip Add (Sari peste). Dati click pe acel buton galben si veti putea accesa site-ul)

Număr de vizualizări : 2009

Share.

About Author

Membru fondator şi administrator al acestui website. Mă numesc Andrei, și sunt din Iași. În 2009 am intrat în lumea internetului cu site-ul PC – Config. Sunt pasionat de computere și tot ce ține de ele. Dacă aveţi nevoie de ajutor sau doriţi un sfat mă puteţi contacta folosind mijloacele afişate pe pagina 'Contact'.

1 Comment

Leave A Reply