Cum facem dintr-un site o aplicatie

3

La fel de bine se poate numi acest tutorial şi cum facem pin la un site în taskbar.

Odată cu lansarea browserului Internet Explorer 9, cei de la Microsoft au introdus posibilitatea de a face pin la un site pe taskbar astfel acel site devenind o aplicaţie de sine stătătoare.

Avantajele ar fi ușurinţă de a accesa acel site precum și faptul că webmasterii au posibilitatea de a introduce o serie de linkuri care vor fi afișate la click dreapta pe iconiţa din taskbar a site-ului.

Pentru a folosi această opțiune este necesară versiunea 9 a browserului Internet Explorer precum și sistemul de operare Windows 7.

Număr de vizualizări : 4083

Share.

About Author

Membru fondator şi administrator al acestui website. Mă numesc Andrei, și sunt din Iași. În 2009 am intrat în lumea internetului cu site-ul PC – Config. Sunt pasionat de computere și tot ce ține de ele. Dacă aveţi nevoie de ajutor sau doriţi un sfat mă puteţi contacta folosind mijloacele afişate pe pagina 'Contact'.

3 Comments

  1. ptr utilizatorii firefox exista “prism” care face acelasi lucru.odata cu aparitia versiunii 4.0 final nu mai evalabil ca add-onn dar se poate descarca ca standalone application.

Leave A Reply