PC-Config

Totul despre PC și mai mult de atât!

Cum descarci rapid subtitrarea unui film

Nu sunt eu mare cinefil, dar din când în când mă uit cu plăcere la un film bun. Mai multe cunoștințe m-au întrebat de unde descarc eu subtitrările, așa că m-am gândit să scriu aici, poate va fi util și altora.

Eu de obicei mă uit la filme cu BS Player pentru că acest soft are o opțiune pentru a descărca automat subtitrarea. Pașii necesari sunt următorii: click dreapta în fereastra playerului > Subtitrarea… > Caută subtitrări online > Toate.

Dacă prin această opțiune nu vă găsește subtitrarea în limba română înseamnă că trebuie să adăugați limba română pe lista limbilor pentru care caută subtitrare. Pentru asta: click dreapta în fereastra playerului > Opțiuni > Preferințe > Subtitrare > Limba implicita pentru subtitrare > Adaugă limba > selectați romana > OK.

2

3

5

În cazul în care nu găsesc nimic cu BS Player-ul, mai caut pe http://subtitrari.regielive.ro/. Aici scrii titlul filmului și îți apar toate subtitrările încărcate de utilizatori. Eu de obicei o descarc pe cea care are mai multe downloaduri și mai multe steluțe la aprecieri.

6

Voi cum vă găsiți subtitrările la filme?

2 Comments

  1. Eu le descarc de pe diferite site-uri, printre care si regielive, dar mai ales de pe titrari.ro pentru ca au mai multe fisiere srt. din care aleg corespunzator fisierului mp4. Eu vizionez cu vlc.

  2. Nu gasesti la orice film subtitrare in romana, daca filmul este nou cu atat mai greu, nici pe regielive nici pe subtitrari.ro nici nicaieri, poti cauta cu Bs player cat doresti ca nu gaseste

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2020 PC-Config

Theme by Anders NorenUp ↑