Cum convertim prezentari PowerPoint in format video

1

Salut, in tutorialul de astazi o sa vedem cum se poate converti o prezentare power point in format video. Personal, consider ca este un lucru util, de exemplu daca dorim sa trimitem unui prieten o prezentare power point, iar acesta nu are instalata suita office pe calculator, nu va putea vedea prezentarea, dar daca noi o convertim in format video, aceasta va fi accesibila oricui si va putea fi vizualizata in player ca un videoclip obisnuit. Programul care ne va ajuta sa convertim prezentarile power point in video se numeste EM PowerPoint Video Converter si este gratuit. Instalarea softului este foarte simpla, dupa ce aceasta se va finaliza o sa avem instalat si un player pe care il putem folosi. Softul are o interfata simpla si este usor de folosit, pentru mai multe detalii va invit sa urmariti tutorialul video de mai jos.

Vizionare placuta!

Număr de vizualizări : 3164

Share.

About Author

Mă numesc Dragoş, îmi plac foarte mult calculatoarele şi sunt pasionat de tot ceea ce ţine de IT. Din iulie 2010 sunt colaborator al site-ului PC - Config, site pe care vi-l recomand tuturor cu căldură! Totodată sunt și administratorul blogului 4bestpc.

1 Comment

  1. Dragos, am urmatoarea rugaminte; imi plac fmult pps. Flolosesc programul de conversie (E.M.Power Point Video Converter) dar cand doresc sa-l trec pe Facebook nu mai are fond muzical. Te rog sa-mi spui unde gresesc sau care este explicatia.
    Multumesc,

Leave A Reply