PC-Config

Totul despre PC și mai mult de atât !

Cum convertim din .vob in.avi la o calitate normala

Iata inca un debut pe site-ul PC – Config. Stefan a hotarat sa se alatura echipei noastre de tutorialisti si iata si primul sau tutorial! Va invit sa-l urmariti!

Salut,in acest tutorial iti voi prezenta doua softuri cu care poti sa parcurgi pasii pentru decodarea din extensia .vob in  extensia .avi , pentru inceput va explic ce trebuie sa faceti:

  1. Va trebuie sa descarcati o aplicatie DVD Decrypter care de aici decriptati dvd-ul foarte usor si il salvatii intr-un folder si acolo va salva film-ul decriptat identic ca dupa dvd,dupa ce s-a decriptat o sa va uitati mai jos ce trebuie sa faceti.
  2. Pentru a decoda filmul aveti nevoie de Auto Gordian Knot pe care o sa-l downloadati si dupa instalat 3 aplicatii de la el cu care o sa decodeze + codec Xvid MPEG4 cu care o sa-l decodeze foarte bine la o calitate normala.

Acest tutorial m-am gandit sa-l fac pentru cei care vor film-ul de pe dvd sa-l faca pe cd si nu poate se complica foarte mult e si acest soft auto gordian knot + dvd decypter va ajuta foarte mult sa faceti acest lucru.Sper sa nu fi plictisit , eu sunt un nou coleg la care am vrut sa fac parte la acest site si va astept la comentarii

(video)

4 Comments

  1. Foarte bun tutorial stefan ti-no tot asa sper sa faci tutoriale din ce in ce mai interesante!!!

  2. Bun tutorialul,desi am si ceva cu care nu sunt deacord,si anume cu acel decriptor care merge greu desi nu face absolut nimic complicat.In locul lui propun sa folosin absolut orice decompresor(win rar.iz arc.7z)si extragem frumos fisierele vob.Putem utiliza deasemeni si oricare program din seria ISO(Magic.Power,Ultra)Dupa aceea,acel Auto Gordian Knot caruia am vazut ca la un moment dat ii ziceau audio….Ce m-a surprins foarte tare este faptul ca acesta lucra foarte repede,fata de alte softuri cu licenta care pentru a transcoda un dvd in ceva de 1,1G HD ii lua vreo 30 min.Mi-ar fi placut daca alegeai un film care avea si subtitrare in romana deoarece intuiesc ca se putea injecta subtitrarea in noul format avi.Chiar incerc acest lucru acum si o sa revin.

  3. Stefan

    7 septembrie 2010 at 19:39

    Va Multumesc ca am primit laude fb si o sa fac cat posibilu sa va fac cat mai multe tutoriale interesante,dar cu auto gordian knot este foarte simplu cu subtitlare sa o poti pune si face foarte bine conversia si cu titlarea sper sa te descurci 🙂

  4. Cu tot respectul, bun venit in echipa. Un inceput foarte bun. Sper sa te ti de cuvant si sa faci in continuare tutoriale de calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

© 2017 PC-Config

Theme by Anders NorenSUS ↑